Hamarosan már automatákból is árusítani fogja termékeit a Xiaomi

A Xiaomi mára már eléggé kinőtte magát, és rengeteg boltban juthatunk hozzá a termékeikhez. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy még ez sem elég nekik, és szeretnének továbbterjeszkedni, ezért hamarosan automatákat is kihelyeznek, ám sajnos egyelőre csak Indiában találkozhatunk majd ezekkel.

Az automatáknak világszerte elég nagy közönségük van, és bár kis hazánkban szinte csak rágcsálnivalót és üdítőt lehet vásárolni ezekből, külföldön szinte bármi beszerezhető belőlük. Japánban például elég bizarr dolgok is akadnak, hiszen még tinilányok fehérneműit is árulják ily módon.

A Xiaomi ennyire messze azért nem merészkedik, de a kihelyezett automatáikból mobiltelefonokat és apróbb kütyüket is meg lehet majd vásárolni. A masina a Xiaomi Mi Express Kiosk névre hallgat, és természetesen készpénzt, illetve bankkártyát is elfogad a termékekért cserébe.

A költséghatékony megoldást egyelőre csak Indiában vezetik majd be, és a forgalmasabb területekre koncentrálnak, mint a plázák, a metró állomások és a repülőállomások. Nagyon költséghatékony megoldásnak ígérkezik a dolog, amelyből a felhasználók profitálhatnak, mivel így közvetlenül a gyártótól vásárolunk, ezért az ár akár még kedvezőbb is lehet, mint amit a boltokban találunk.

Amennyiben bejön nekik ez a húzás, kétségünk ne legyen afelől, hogy a későbbiekben a világ minden részére eljuthat majd a Mi Express Kiosk. Persze sokan valószínűleg továbbra is a boltokat részesítenék előnyben, ám a kedvező ár akár még csábítóvá is tehetné az automatából való vásárlást.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá