Hamarosan mindenki számára elérhető lesz a YouTube új funkciója

Pár hónapja már volt szó róla, hogy az androios kliens is megkapja a népszerű kép a képben opciót, és néhány felhasználó alkalmazásában már meg is jelent ez a lehetőség.

Annyira nem is számít talán újdonságnak, hiszen a YouTube fizetős felhasználóinak eddig is elérhető volt ez. Az androidos készülékeken az Oreo megjelenésének egyik újítása volt az, hogy már ablakban is futtathattuk az alkalmazások. Ez nagyon hasznos tud lenne, mivel akár chatelés közben is nézhetjük kedvenc műsorainkat.

Sajnos azonban a YouTube mobilos alkalmazásában ez nem volt elérhető, mivel a Google nem akarta engedélyezni, és egyedül a fizetős felhasználók használhatták a szolgáltatást. Ám engedve a nyomásnak, most mégis beáll a sorba a Google, és mindenki számára megjelenik a fícsör.

Első körben az Egyesült Államokban élő felhasználók számoltak be róla, hogy nekik már elérhető a funkció, ám sajnos van rossz hírünk is. Csak azoknál a videóknál működik a kép a képben, amelyek nem tartalmaznak zenei tartalmat. Kijelenthetjük tehát, hogy bár a Google engedélyezte a dolgot, de közel sem azt kapjuk, amit vártunk.

Forrás: Hvg

Szólj hozzá