Hamarosan új funkcióval bővül a Skype mobilos változata

Sajnos sokszor előfordul, hogy egy program mobilos verziója némileg le van butítva az asztali változathoz képest, és ez a Skype esetében sincs máshogy. A PC-ken elérhető verzióban oly népszerű képernyőmegosztás teljes egészében hiányzik a mobilos változatból, ám hamarosan ez is megérkezhet.

A Skype a mai napig hatalmas népszerűségnek örved, pedig mostanra már rengeteg alternatívája van, ráadásul a közösségi oldalak is rengeteg funkcióját képesek kiváltani. Szerencsére a Microsoft ennek ellenére sem hagyta magára a projektet, és folyamatosan dolgoznak rajta.

A legfrissebb híreknek sokan örülnek majd, hiszen a jelenleg még csak tesztfázisban lévő verzióban már az androidos verzióban is elérhető a kijelző megosztás. Így végre mobilunk és tabletünk képét is megoszthatjuk másokkal, ami rengeteg helyzetben jól jöhet. Például ha a szüleinknek próbáljuk elmagyarázni valamit, ami szemléltetés nélkül bizony nagyon nehézkes tud lenni.

Érdekesség, hogy az iOS-ben valamiért még még nem működik megfelelően a funkció, pedig a lehetőség már itt is megjelent. Hogy ez miért lehet, azt egyelőre nem tudni, és sajnos még arról sincs pontos információ, hogy mikor jelenhet meg ez a fícsör élesben.

forrás: TheVerge

Szólj hozzá