Hangszóróval egybeépített napszemüveget mutatott be a Razer

Újabb kütyüt mutatott be a Razer, ám ezúttal nem feltétlenül a gamereket célozzák meg a termékükkel, hanem inkább egy divatcikkről van szó, amely azért kapott egy-két érdekességet.

A Razer bemutatta az Anzu névre keresztelt okosszemüvegét, amelynek érdekessége, hogy a szemüveg szárai beépített hangszórót tartalmaznak. Ez nem újdonság, hiszen hasonlót már többek között a Bose és az Amazon is bemutatott, ám annyira azért nem telített még a piac, hogy ne lenne hely a Razer termékének is.

A zenehallgatás persze nem az egyetlen extra funkciója az Anzu-nak, mivel a napszemcsi természetesen beépített mikrofonnal is rendelkezik, így akár headsetként is használhatjuk. Ezen felül persze érintés érzékeny felülettel is ellátták, így egyetlen érintéssel fogadhatjuk a hívásokat, számot is léptethetünk, vagy aktiválhatjuk a hang alapú asszisztenst is. Egy töltéssel nagyjából 5 órányi zenehallgatást tesz lehetővé a kütyü, és a Razer különösen büszke rá, hogy teljesen vezetéknélküli megoldást kapunk.

Az IPX4 védettség bizonyára jól jön majd a hirtelen esőzések miatt, ám más hasznos tulajdonságokkal is felruházták. A kék fényt körülbelül 35%-ban zárja ki lencse, míg a az UV fény ellen 99%-os védettséget kapunk. Kétféle stílusban érhető el az Anzu, méghozzá egy kerek és egy szögletesebb dizájnnal. Ezen felül még méretben is válogathatunk, hiszen van egy kis/közepes és egy nagy változat is belőle.

Kíváncsian várjuk az első teszteket a Razer okoszemüvegéről, hiszen ez egy dizájntermék, így nem igazán várhatunk tőle kiemelkedő hangminőséget, így aki sokat hallgat zenét, az bizonyára inkább egy jobb minőségű fülhallgató mellett teszi le a voksát. Ezen felül az ára sem könnyíti meg a dolgát, hiszen 199 dolláron áron kerül forgalomba, amely nagyjából 60 ezer forintnak felel meg, ám az európai árcédulája ennél minden bizonnyal még vaskosabb lesz majd.

Forrás: Razer

 

Szólj hozzá