Három hónapos Spotify előfizetés – Mindössze 1 euróért

Remek akcióval kedveskedik a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása, mivel a legújabb akcióval szinte ingyen lehet kipróbálni a prémium szolgáltatást, ráadásul rögtön 3 hónapig!

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a Spotify-t, ami itthon is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen havi 1600 Ft-ért kapunk prémium szolgáltatást és hozzáférést a világ egyik legnagyobb zenei adatbázisához.  A most meghirdetett akcióban hatalmas kedvezményt adnak az új felhasználóknak, mivel a nagyjából 4800 Ft-os ár helyett, mindössze 300 Ft-ot kérnek el (1 euro).

Azokat is próbálják visszacsábítani, akiknek már volt előfizetése, de valamiért lemondták. Ők egy hónapnyi előfizetés áráért kapnak 3 hónapot, amennyiben legkésőbb október 20-ig érvényes fiókkal rendelkeztek. (Halkan súgjuk meg, hogy lehet érdemesebb új e-mail címet csinálni, vagy valamelyik családtagunk nevében regisztrálni, hacsak nincsenek elmentett lejátszási listáink, amiket amúgy hiányolnánk.)

Azt tanácsoljuk, hogy aki nem ismerné a szolgáltatást, az mindenképpen próbálja ki, hiszen 1 euro nem olyan hatalmas tétel, cserébe viszont egészen elképesztő mennyiségű zenét kapunk. A prémium szolgáltatás ráadásul jobb minőséget nyújt, emellett reklámok nélkül élvezhetjük kedvenc előadóink zenéit, és offline listákat is kreálhatunk, hogy ne kelljen a drága mobilnetünket fogyasztani.

A határidő december 31., és felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy meg kell adni a bankkártyátok adatait a regisztrációnál. Amennyiben nem mondjátok le időben az előfizetést, akkor automatikusan vonni fogja a havidíjat a 3. hónap után, szóval később ezt töröljétek ki, ha nem szeretnétek majd a továbbiakban használni a szolgáltatást.

Forrás: Spotify

Szólj hozzá