Három OnePlus 9 mobil is érkezhet jövőre

Érdekes hír röppent fel a OnePlus háza tájáról, miszerint szakítanak a hagyományokkal és jövő év elején immáron 3 mobilt is piacra dobnak majd.

Érdekes trend látszik kialakulni a mobilpiacon, hiszen amíg a gyártók régen mindössze 1-2 készüléket jelentettek be a legújabb szériákból, addigra mostanság már legalább három készülékről beszélhetünk. A Samsung például a Galaxy S10 széria óta már három mobilt mutat be, az Apple pedig már ezt is maga mögött hagyta, hiszen idén már négy iPhone 12 modellt kaptunk.

Úgy tűnik, hogy a OnePlus is rákapcsol, hiszen a hírek szerint jövő év elején rögtön három mobilt is piacra dobnak. Az információ Max Jabor szivárogtatótól származik, aki szerint a gyártó szakít a hagyománnyal, és a OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro mellett immáron egy OnePlus 9E elnevezésre hallgató készülék is érkezik.

Egyelőre még semmit nem tudni róla, így csak találgathatunk, hogy miért döntött így a gyártó. A legvalószínűbb, hogy mostanra nagyon elszálltak az árazással, ami kifejezetten böki a rajongók szemét. Így tehát elképzelhető, hogy a OnePlus 9E személyében egy megfizethetőbb csúcsmobilt kaphatunk. Persze sokan reménykednek egy kompaktabb modell megjelenésében is, és erre is korrekt esély mutatkozik.

A OnePlus tehát egyértelműen megváltoztatta az álláspontját, és a cég immáron egyre több mobilt dob piacra, hiszen a Nord szériát is csak nemrég jelentették be, és máris három tagot tudhat magáénak. A OnrPlus tehát egyértelműen próbálja jobban lefedni a piaci szegmenseket, hogy így több felhasználót csábítsanak át magukhoz.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá