Hasznos kütyük a Xiaomi-tól

A GearBest webáruházában nemcsak menő okostelefonok vagy táblagépek találhatóak, de számos olyan kisebb, illetve nagyobb eszköz, amelyek a hétköznapi életet igyekeznek megkönnyíteni. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül néhány Xiaomi cuccot mutatunk be, aminek még jó hasznát láthatjátok.

Szinte bármilyen kerékpáros hátizsákjában ott a helye a Xiaomi Mijia okospumpájának, melynek központi alkotóeleme egy elektromos nyomásmérő. Utóbbinak köszönhetően végre nem találomra, vagy érzés alapján tölthetjük meg a belső gumit levegővel, helyette számszerűsített pontos adataink lesznek. Ami még nagyon jó az egészben, hogy a pumpáláshoz nem lesz szükség emberi erőre, egy átlagos bicikli kerekével a készülék olyan másfél perc alatt, míg egy autógumival nagyjából 5-8 perc alatt végez. Nekünk nem kell közben izzadni, sőt kis túlzással akár egy kávét is megihatunk. A szerkezet belsejében egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor található, amely teljes lemerülés esetén összesen három órán át töltődik. A készülék kompakt méretei, és kvázi valóban filléres ára miatt mondhatni kötelező vétel a rendszeresen biciklitúrázók, de igazából bármely átlagos kerékpáros számára. A Xiaomi Mijia okos, önműködő pumpája most mindössze 12 691 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából. Használd a M3A0197D5561D000 kupont és az ár tovább csökkenthető!

Na jó ez a termék nem a hasznosságával, hanem az élvezeti faktorral fog levenni titeket a lábáról, a Xiaomi Redmi AirDots már többször szerepelt lapunk hasábjain, és úgy látszik egyike a legnépszerűbb termékeknek. Meg is tudjuk érteni, ha szeretitek ezt a vezeték nélküli fülhallgatót, hiszen az elenyésző vételár ellenére, ötödik generációs Bluetooth modem került az apróság belsejébe, ami még a töltődokkoló igénybevétele nélkül is kiváló üzemidővel kecsegtet. A füles headset gyanánt is használható, a gyártó a tiszta vétel érdekében bevetett mindent, a zajszűrő mikrofonok most még fejlettek, így a beszélgető partnered az összes szavadat hallani fogja. A hab a tortán az, hogy a készülék nem csupán prémium külalakkal, de nagyon korrekt hangzással is bír, és ugyan mi más számítana igazán a mindig úton lévő zenebolondoknak? A Xiaomi Redmi AirDots most csupán 5592 Ft-os áron rendelhető, ha netán sokallod ezt az árat, használd a W39DA00796A1D000 kódot, így a vételár is lejjebb fog menni!

A fent készüléknek egyébként elérhető a kínai piacra szánt verziója is, legjobb tudomásunk szerint nincs különbség a felhasználás tekintetében a két változat között, igazából az árban van egy leheletnyi különbség. A fülhallgató ugyanúgy Bluetooth 5.0 modemmel, kiváló üzemidővel, zajszűrős mikrofonokkal, és ergonomikus kialakítással rendelkezik. Ha gondolod csekkold a terméket az alábbi linken, ahonnan 5380 Ft os áron rendelheted meg Xiaomi Redmi AirDots kínai kiadását. Ehhez az ajánlathoz is van kuponkódunk, használd fel a Y3A02E395C58D000 kombinációt és az apróság még ennél is kevesebbe fog kerülni!

Az utolsó ajánlatunk elsősorban a grafikus hajlamú olvasók számára lehet érdekes, mivel az egy írásra és rajzolásra alkotott digitális tábla. A szintén Xiaomi Mijia családba tartozó eszköz segítségével bármikor jegyzetelhetsz, gyorsan leírhatod a gondolataidat, az éppen eszedbe jutott dalszöveget, vagy lerajzolhatod azt a pillanatot, ami megragadott. Nem is hátrányos egy ilyen készülék használata, hiszen bizonyos tanulmányok szerint lassan kezdünk elfelejteni kézzel írni, állandóan csak gépelünk. Azoknak pedig akik nagyon jól tudnak rajzolni vagy éppen szeretnének megtanulni, úgy hisszük nem is kell magyarázni mi a haszna ennek a masinának. A tableten kívül a csomag részét képezi egy toll is, mely rendkívül nyomásérzékeny, és nem mellesleg jó a fogása. Az író/rajztábla egyetlen akár egy évet is képes kihúzni, raksz bele egy szimpla gombelemet, és lényegében ennyi. Kreatív hajlamú kisgyerekeknek, sokat jegyzetelő profiknak, na de rajtuk kívül is szinte bárkinek ajánlható. A Xiaomi Mijia digitális rajztábla mindössze kemény 5138 forintba kerül, így aztán érdemes beszerezni egyet minél hamarabb. Ha netán ezt az árat is soknak tartanád, vagy csak simán hiszel a sok kicsi sokra megy elvében, használd a S39DF43398A1D001 kupont!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá