Hasznos Xiaomi kütyük akcióban

A GearBest online üzlete most kínál néhány klassz Xiaomi terméket kedvezményes áron. Ezek között van vezeték nélküli fülhallgató, szintén vezeték nélküli egér, valamint okoskonnektor, utóbbi remek alkotóeleme lehet az okosotthon rendszerednek. Fussuk át gyorsan, mit is tudnak ezek a szerkezetek!

Xiaomi Air 2 vezeték nélküli fülhallgató

Ha hosszan tartó szerelmed végül megfeneklett a kábelekkel, és úgy gondolod itt az ideje vezeték nélküli megoldásokat keresni a zenehallgatáshoz, akkor máris tudunk neked ajánlani egy kiváló in-ear kialakítású fülhallgató. A Xiaomi Air 2 mindent tud, amit a nagyok, megvan a csinos, modern, és egyben letisztult formaterv, amelynek rejtekében Bluetooth 5.0 modem található. Ennek köszönhetően a vételi stabilitás nagyban megnő, jobb lesz az üzemidő, és a hatótáv is megnövekszik. A fülhallgató használható headset gyanánt, a zajszűrős mikrofonoknak köszönhetően mindig tisztán fognak bennünket hallani. A készülék most mindössze 19 963 Ft-ért lehet a tiétek, de ha használjátok a GBMITWAIR3 kupont ez az összeg némileg mérsékelhető lesz.

Xiaomi vezeték nélküli egér

Egy jó egér mindig jól jön, főleg ha nem kell bohóckodni a kábelekkel, mert az bizony nagyon idegesítő tud lenni. Ehhez a készülékhez jár egy aprócska adapter, melyet bedugsz a számítógép USB csatlakozójába, ezután pedig létrejön egy stabil összeköttetés 2,4 gigahertzes rádiófrekvencián keresztül. Az eszköz hatótávolsága egyébiránt 10 méter. Az egér beviteli metódusa optikai, maximális felbontása pedig 1000 DPI. Ez nem egy gamer egér, viszont irodai felhasználásra tökéletes lesz. Ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket a készüléket mindössze 4232 Ft-os áron rendelhetitek meg a GearBest webáruházából.

Xiaomi Imilab okoskonnektor

Most nyilván gúnyos vigyorral az arcodon azon gondolkodok, mire jó egy okoskonnektor. Már azt sem egy rossz dolog ha WiFi kapcsolaton keresztül azonnal áramtalanítani tudod az eszközeidet, de az igazi mágia akkor jön, amikor rájössz hogy időkapcsoló gyanánt is használhatod. Tegyük fel ritka egzotikus állatokat tartasz, többé nem kell a mechanikus időkapcsolóval szórakozni az adott kisállat fűtésének beállításához, egyszerűen a telefonod segítségével be tudod programozni, hogy mikor kapjanak áramot a melegítésért felelős lámpatestek a terráriumban. Ez csupán egy a rengeteg lehetőség közül, a többit a fantáziádra bízzuk. Legatyásodni mindenesetre tuti nem fogsz ha beszerzel párat ebből a termékből, mert csupán 4535 Ft-os áron hozzá lehet jutni a GearBest webáruházából. Részletesebb ismertetés a lenti linkek valamelyikén!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá