Hat éves lett a GearBest, akciókkal ünnepel a webáruház

Aki rendszeresen visszajár oldalunkra tudja jól, hogy mindig igyekszünk a legjobb akciókat bemutatni a GearBest jóvoltából, ám most egy igen különleges alkalom miatt csökkentett egy csomó portékájának árán a kínai webshop. A GearBest ugyanis most lett hat éves,  és mi volna jobb ünneplési mód, mint egy nagyszabású kiárusítás, amiben számos termék akár féláron vagy olcsóbban is beszerezhető. 

A GearBest születésnapi kínálatának bemutatása nem volna egyszerű feladat, így mi meg sem kíséreljük a teljes választék bemutatását, inkább azt javasoljuk, hogy a lenti linken mindenki nézzen szét, ki tudja, talán megtetszik valami. Könnyen előfordulhat, hogy pont most lesz akciós egy termék, amit már egy ideje kinéztetek magatoknak, de eddig nem vettétek meg, mert sokallottátok érte az árat. A GearBest születésnapi kiárusításának teljes választéka az alábbi linken tekinthető meg:

GearBest 6. Születésnapi Kiárusítás

A promóció egyik legfontosabb részét az úgynevezett 48 órás akciók képezik, amelyek keretein belül bizonyos termékek, igaz időlegesen, de elképesztően jó áron vihetőek. Példának okáért, ha már nagyon eleged van a takarításból, és már egy ideje morfondírozol robotporszívó beszerzésén, akkor ott lesz a Xiaomi Viomi V2 Pro, ami egyike a legjobb kurrens ajánlatoknak a piacon. A masina EU raktárból érkezik, szóval nincsenek extra költségek, és nem kell egy örökkévalóságig várni a termék megjöttére.  Az okosóra után epedőknek ott lesz a szintén Xiaomi márkájú AmazFit GTR Lite, ami egy kiváló termék, és hamarosan megjelenik a tesztje az oldalunkon is. Úgy voltam megelégedve az aprósággal, hogy szerintem én totálisan nem vagyok az okosórák célközönsége, és nem is igen leszek soha. Ha netán vezeték nélküli fülhallgatót szeretnél, és mondjuk megfelelnek az in-ear kialakítású konstrukciók, mindenképpen érdemes csekkolni a Xiaomi Airdots Pro 2-t is! A 48 órás akciók teljes listáját ezen a linken tudjátok megtekinteni:

GearBest 48 órás akciók

Kedvezményes vásárlást lehetővé tevő kódokban ezúttal sincs hiány, most is kapunk egy rakat kupont, amelyekkel lehet majd némileg lefaragni az adott termékek vételárán. Ezeknek köszönhetően most egészen jó áron lehet kifogni olyan okostelefonokat, mint példának okáért a Redmi Note 8, vagy annak Pro variánsa, de nem szabad megfeledkezni a fotózásra kiélezett Xiaomi Mi Note 10-ről sem

És ha már Xiaomi termékek, a kínai gyártó holmijait egy külön oldalra gyűjtötte a GearBest, mivel ők is tudják mennyire népszerűek a vállalat termékei Kínán kívül is, és nem csupán a telefonokat, de más készülékeket is sokkal olcsóbban lehet bezsákolni. Mindenképpen javasoljuk, hogy itt is tegyetek egy kört, és nézzétek meg a kínálatot! A GearBest születésnapi Xiaomi akciói az alábbi linken vételezhetőek szemre:

GearBest születésnapi Xiaomi akciók

Bár nem szeretnénk senkit sem lebeszélni a kínai raktárak használatáról, azért tagadhatatlanul van némi fennakadás a rendelések teljesítése során, és ez többek között a koronavírus járványnak köszönhető, ami természetesen megérthető, sajnos nem tudunk mit tenni, el kell fogadni a jelenlegi helyzetet. Viszont, ha EU raktárból rendeltek, annak több előnye is lesz, nem kell sokat várni az adott termék bejutására az országba, és semmiképp sem fenyeget a vám és az ÁFA költsége, amit egy Unión kívüli rendelésre simán ráterhelnek a NAV munkatársai. Válasszátok most is az EU raktáras akciókat, amennyiben egy adott termék így is elérhető, a lenti linken pedig megtekinthető a GearBest teljes Unión belüli kínálata:

EU raktáras születésnapi akciók

Forrás: GearBest

Szólj hozzá