Hatalmas siker az új Nokia 3310

Nagyon megosztotta a rajongóit az új Nokia 3310, azonban úgy tűnik az érdeklődés hatalmas, és már most sokan előrendelték az utolsó utáni mohikánt.

A legnagyobb baja a készüléknek a fanatikusok szerint, hogy nem hasonlít eléggé a 2017-es modell az eredeti 2000-es kiadásra, és így nem is annyira nosztalgikus az élmény. Azonban a Nokia már elérte amit akart, hiszen szerintem nincs már olyan ember aki ne halott volna a nagy visszatérésről. Így akár még üzleti szempontból is sikeres lehet a dolog.

 

Pontos adatok nincsenek, hogy mekkora mennyiséget rendeltek elő az új készülékből, de állítólag komoly darabszámról van szó. Az új széria előnyei közé tartozik a színes kijelző, a kamera illetve a nagyon komoly üzemidő. Valamint az ára is igen kecsegtető, hiszen nagyjából 15 ezer forintért már hozzájuthatunk az eszközhöz. Természetesen az új Snake játékról sem szabad megfeledkezni!

Egyelőre azt még nem tudjuk mikor is kerülnek idehaza is polcokra a készülékek, kizárólag a brit Carphone Warehouse weboldalán lehet hivatalosan előrendelni.

Forrás: Telegraph

Szólj hozzá