Haylou GTS2 bemutató – filléres vezeték nélküli fülhallgató, Bluetooth 5.0 modemmel

A Haylou GTS2 egy elképesztően olcsón kapható vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, Bluetooth 5.0 modemet rejt a belsejében és akár 12 órás működésre is képes egyetlen feltöltéssel. A készülék most nagyon jó áron kapható a GearBest webáruházában, ennek apropóján most röviden bemutatjuk.

A Haylou GTS2 hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 20.59 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ha felhasználtuk a YEUR3FJGZS kuponkódot, a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 6 264 forinttal egyenértékű. További részletek és megrendelés az alábbi linkeken!

Külső

A fülhallgató ABS műanyagból készült, és jól láthatóan kényelmes viselet, igyekeztek úgy kialakítani, hogy hosszútávon se legyen kellemetlen a használata.

A fülesek egyenként 3,7 grammot nyomnak, formatervileg pedig alapvetően esélytelen, hogy kiessenek, persze ha nagyon igyekszünk…

Amikor megrendeljük a készüléket természetesen nem csak a fülhallgatókat de egy tárolódobozt is kapunk, amelynek beépített akkumulátora képes lesz újratölteni a füleseket, erről még beszélünk a későbbiekben.

Funkciók

A Haylou GT2S burkolata alatt Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően egészen alacsony késleltetéssel, jócskán megnövelt üzemidővel, illetve összességében sokkal stabilabb vezeték nélküli kapcsolattal számolhatunk, mint a korábbi generációk esetében.

A fülhallgatók belsejében található elektronika támogatja az AAC és DSP dekódolást, ezeken kívül nem okoz számára gondot HFP, HSP, A2DP, AVRCP vezeték nélküli protokollok egyike sem.

A Haylou GT2S vezérlését fizikai gombokkal tudjuk megoldani, módunkban áll elindítani, illetve megállítani a zenéket, aktiválni a párosított készülék virtuális asszisztensét, és mivel a készülék nem csupán fülhallgató de headset is egyben, fogadni, elutasítani is tudunk bejövő hívásokat.

 

A hangzás vélhetően korrekt lesz, köszönhetően a fülhallgatók belsejében található 7,2 mm-es meghajtóknak. Nem mellesleg a Haylou GT2S használatához nem szükséges egyetemi diploma, a párosítás is végtelenül könnyű, kinyitjuk a tárolódobozt, és a folyamat teljesen magától, automatikusan megtörténik.

 

Ha nincsenek falak vagy egyéb akadályok, akkor akár tíz méterre is lehet a párosított telefon, táblagép, a vezeték nélküli összeköttetés stabil marad.

Üzemidő

A Haylou GT2S fülhallgatóiban 43 mAh kapacitású akkumulátorok találhatóak, ezek az apró telepek nagyjából 3 órás működést tesznek lehetővé egyetlen feltöltéssel. A korábban már említett tárolódoboz, vagy bölcső – kinek melyik megfogalmazás szimpatikus -, 310 mAh-s beépített aksival bír, ennek köszönhetően elérhető az akár 12 órás üzemidő is.

A Haylou GT2S hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 20.59 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, a vételár nagyjából 6 264 forintot jelent, a vásárlás előtt mindenképpen használjuk a YEUR3FJGZS kupont! Ha szeretnél részletesebb képet alkotni a készülék tulajdonságairól, vagy rendelnél egyet, kattints az alábbi linkek valamelyikére! A leírás készítésekor törekedtünk a pontosságra, ugyanakkor így is előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért felelősséget nem vállalunk.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá