Háztartási csodamasinák akcióban a GearBesten

A GearBest továbbra is keményen akciózik, ezúttal három olyan termékkel szeretnének kedveskedni, amelyek frissek és ropogósak, és máshol nem is lehet őket megvásárolni, csakis náluk. Két vagány robotporszívó, és egy okoszár a bejárati ajtóra lesznek a mai cikkünk főszereplői, tartsatok most is velünk!

Első versenyzőnk egy olyan robotporszívó, ami lézeres érzékelőkkel méri fel környezetét, hogy a ciki szituációk elkerülhetetőek legyenek. A Roborock S5 Max egy kiváló készülék, hiszen képes akár 200 négyzetméter területet kitakarítani egyetlen feltöltéssel, ráadásul nem csak porszívózik, hanem fel is mos. Ha kisállatot tartasz, vagy hosszú a hajad, ez a gép mondhatni alapvető lesz számodra, hiszen 2000 Pa szívóerővel, bőven elviselhető, 60 decibeles működési zajjal, 460 ml-es, nagy méretű portartállyal, és fejlett vezérlő algoritmussal rendelkezik. A készülék irányítása teljes egészében a kezedben van, beállíthatod a szívóerőt és azt is, hogy mennyi vizet használjon, amikor felmos, semmi másra nincs szükséged, mint egy okostelefonra, illetve egy alkalmazásra. A Roborock S5 Max egy kiváló vétel, és most mindössze 152 694 Ft-ért a tiéd lehet a GearBest jóvoltából. Használd a GBROBOROCKMAX kupont és akkor még tudsz az áron is mérsékelni valamelyest. Ha még többet szeretnél tudni érdemes megnézni a terméknek ajánlott GearBest kampányt!

Akár van félnivalód, akár nincs, az otthon biztonsága elsődleges fontosságú, úgy gondoljuk ez nem lehet vita tárgya. Az Agara N100 okos ajtózár fejlesztői is erre a megállapításra jutottak, és igyekeztek olyan terméket alkotni, ami hozzájárul ehhez a biztonsághoz. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor megtekinthető az ajtó állapota, hogy be van-e zárva, és minden rendben van-e. A szerkezet nem igényel külön áramforrást, saját tartalékai vannak, melyek akár 18 hónap használatra is elegendőek lehetnek. Az ajtózár feloldása többféleképpen is lehetséges, használható az ujjlenyomat felismerés, okostelefonos feloldás, utóbbi akár távolról is megoldható, így mondjuk ha reggel nagyon szaladni kell utólag is rá lehet zárni az ajtót az alvó gyerekekre, családtagokra. Az ajtót lehet NFC chippel is nyitni, de akik a hagyományos megoldások hívei használhatnak valamilyen jelszót is. Egyébiránt ez egy normál lakat, szóval nem valami törékeny holmi, amit csak úgy fel lehet feszegetni, bár nyilván létezik az az eltökéltség, ami ezt a zárat is tönkreteszi, viszont legalább azonnal képben leszel, ha bárki ilyesmire vetemedne. Az Agara N100 intelligens ajtózár most mindössze 58 837 forintos áron rendelhető, ami talán első blikkre egy kicsit soknak tűnik egy zárért cserébe, de tekintve a rengeteg extra funkciót, a megnövelt biztonságot és az egyszerűséget, ez a portéka egyáltalán nem rossz vétel. Részletes ismertető a szerkezet promóciós kampányának linkjén!

Nem akarok részrehajló lenni de a Lenovo egy nagyon remek gyártó, jómagam inkább a laptopok miatt kedvelem, de úgy látszik otthon vannak a háztartási gépek készítésében is. A Lenovo X1 robotporszívó szintén lézeres érzékelőkkel pásztázza a környezetét, így még véletlenül sem fog nekimenni a bútoroknak, és lezuhanni sem fog a peremekről. A készülék 2200 Pa szívóerővel rendelkezik, így aztán esélye sincs a pornak, az atkának, és más hasonló undok szennyeződéseknek. A szerkezet nem csupán felszívja a port, de fel is mos maga után, a masinát vezérlő fejlett algoritmus nem engedi, hogy az apró gépezet félmunkát végezzen. Azt nem mondjuk, hogy édesen aludhatsz mellette, de megőrülni sem fogsz az 55 decibeles üzemi zaj mellett, amit a gép működés közben kibocsát. A portartály a szokottnál nagyobb, 585 milliliteres, ebbe már rengeteg piszok fér, de azért érdemes frekventáltan üríteni. A Lenovo X1 robotporszívó nagyjából 100-110 perces működési időre képes, az akkumulátor körülbelül 3 órányi töltés után nyeri vissza teljes kapacitását. A Lenovo X1 robotporszívó most mindössze 131 577 forintért rendelhető a GearBest webáruházából, és csakis onnan, mert egyelőre sehol máshol nem kapható ez a gépezet. Ismerj meg még több részletet a készülék promóciós kampányának linkjére kattintva!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá