Hearthstone: a Blizzard három kiegészítőt ad ki idén

A Heartstone játékosok a tavalyi évben sem szűkölködhettek a fejlesztések terén, azonban az idén a Blizzard ismét nagyon kitesz magáért mivel három külön kiegészítővel akar kedveskedni majd a játékosoknak.

Azonban ahol a Blizzard ad, onnan el is vesz mivel terv szerint fél tucat kártyát el fognak távolítani a Standard formátumból. Az első részben ahol számíthatunk kártyák eltávolítására a következők lesznek: Blackrock Mountain (Feketeszika Hegy), The Grand Tournament(Nagy Lovagi Torna), és a League of Explorers (Felfedezők Ligája). Valamint a 6 darab kártya a Classic csomagból bekerül a “Dicsőség Csarnokába” így nem lehet majd őket használni Standard módban. Azonban mielőtt megköveznétek Blizzardot hasonló kinézettel, ezeknek a lapoknak az árát megkapják a tulajdonosok dustban(por). Ebben az évben dupla annyi lapot tervez a Blizzard játékba hozni mint 2016-ban. Várhatóan új kihívások lesznek egyéni játékmódban, illetve a kocsmai verekedésben is elérhető lesz az összes kártyánk. A fejlesztők továbbá együtt szeretnének működni harmadik felekkel, hogy esetlegesen vendéglátói legyenek bajnokságoknak.

A kiegészítők 2017 második felében láthatnak majd napvilágot, és az első a The Lost Secrets of Un’Goro (Un’Goro Elveszett Titkai) néven fog futni, és dinoszauruszok lesznek a csomagban. Mivel a Blizzard minden évben áprilisban kiad egy kiegészítőt, idén is várhatunk valamit erre az időpontra. Valamint a játékosok minden bejelentkezéskor kisebb ajándékban részesülnek majd arany és dust formájában.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá