Hihetetlen minőségű kisfilmeket forgattak az iPhone XS-sel

Egészen elképesztő a technika fejlődése, és ezt támasztják alá a következő klippek is, amelyeket egy iPhone XS segítségével forgattak, és a minőségük egészen kiemelkedő lett.

Az Apple mindig is büszke volt arra, hogy az iPhone-ok segítségével remek felvételeket készíthetünk, éppen ezért érkezik időről időre újabb remekmű a “Shot on iPhone” szériába. Eddig is láthattunk már kiemelkedő alkotásokat, ám a mostaniak véleményünk szerint már magasabb szintet képviselnek.

A kínai újév alkalmából forgatott rövidfilm a “The Bucket” címet kapta. Ha nem tudnánk, akkor sosem hinnénk el, hogy mindezt egy mobil segítségével rögzítették, és a remek képi világ mellé a hangulatot is nagyon eltalálták. Nem akarunk nagyon spoilerezni, de klip alapján mindenkinek eszébe jut majd a hazai ízvilág, amelynél nincs is jobb a világon.

Néhány napja egyébként láthattunk már egy másik videót is, amely Steven Counts nevéhez fűződik, és egy 17 éves atlétáról szól, aki Szamoa szigetéről származik. Ez is kimagasló minőséget képvisel, és akár egy film trailereként is el tudnánk képzelni a mozikban.

A dologhoz azért hozzátartozik, hogy ez a szakma azért nem ilyen egyszerű. Természetesen ilyen felvételekhez kell egy stáb, drónok, állványok, filterek és a végén még némi szoftveres ráncfelvarráson is át kell esnie a felvételnek, ám  ez természetesen semmit nem von le az iPhone-ok remek minőségű kameráinak érdemeiből.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá