Hihetetlen üzemidővel rendelkezik a Xiaomi okosórája

A Xiaomi rengeteg okostermékkel van jelen a piacon, és az egyik legolcsóbb okosóráját mutatjuk most be nektek, amely a brutális üzemidejével hívja fel magára a figyelmet.

A Xiaomit Huami Amazfit Bip Lite okosóra letisztult dizájnt kapott, és egy 1.28 colos always on kijelzőt kapunk, ami zseniális megoldást alkalmaz. A színes érintőkijelző mögött egy tükör helyezkedik el, amely gyakorlatilag a külvilág fényeit veri vissza. Így pl. a legerősebb napfényben is tökéletesen láthatóak az információk, ha pedig sötétben használnánk, akkor a háttérvilágítás segít be neki.

Emiatt hihetetlenül jó üzemidővel rendelkezik, hiszen a mindössze 190 mAh-es akkumulátorral is 45 napos üzemidővel kecsegtet. Ez nagyon jónak számít, hiszen az átlag okosórákat általában 1-2 naponta töltenünk kell. Többek között ezért is lett nagyon népszerű a felhasználók között, hiszen nem kell azon aggódnunk, hogy mikor merül majd le.

Minden extrával ellátták, tehát tartalmaz GPS-t, BT 4.0-t, barométert, iránytűt, és IP68 védettséget is kapott, így nem kell féltenünk sem a víztől, sem a portól. Ezenkívül segít abban is, hogy ne maradjunk le a hívásainkról, vagy a támogatott applikációkban kapott üzenetekről.

Sportoláshoz is jól jön az Amazfit Bip Lite, mivel ellátták az ehhez szükséges funkciókkal. Mindegy hogy futásról, biciklizésről van szó, a fontos adatokat megmutatja nekünk, mint pl. az edzés időtartalma, megtett távolság, sebesség stb.

A Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite okosóra jelenleg akcióban elérhető (07.12-ig), és a GBCEHMQCB kuponkóddal 55.99 dollárért tudjátok megrendelni (15.400 Ft), ráadásul még a szállítás is ingyenes (Csak 500 db-ra érvényes a kupon). Ha szeretnétek egy ilyen okosórát, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá