Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+

A Motorola egy rakat új készülékkel jelentkezett, befutott az Edge 50 széria, de hogy tartozékokból se legyen hiány, egy pár vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatót is leleplezett a cég. A Motorola Buds a megfizethetőbb a két újdonság közül, míg a Buds+ sokkal fejlettebb funkciókat kínál, ráadásul a Boséval közösen fejlesztették.

A Motorola Buds belsejében 12,4 mm-es dinamikus meghajtók találhatóak. A készülék Hi-Res Audio támogatással és aktív zajcsökkentés funkcióval is rendelkezik, utóbbit 3 mikrofon teszi lehetővé. A vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát és vízlepergető kialakítással bír.

A füles kikapcsolt aktív zajszűrés mellett nagyjából 9 óráig képes működni egyhuzamban, ezt a töltésre és tárolásra egyaránt használható tok képes akár 42 órára is meghosszabbítani. A Motorola Buds kétféle kék, zöld és barack árnyalatban kerül forgalomba, mindösszesen 60 eurós, vagyis cirka 23 ezer forintos áron.

A Motorola Buds+ kettős driverekkel, 11 mm-es mély és 6 mm-es magas sugárzókkal rendelkezik. Szintén támogatja a Hi-Res Audio szabvány, de emellett a Dolby Atmos és a Dolby Head Tracking funkciókkal is kompatibilis, természetesen kizárólag a támogatott Motorola eszközökkel párosítva.

Az aktív zajszűrés ennek a fülhallgatónak is ott van a repertoárjában, ez akár 46 decibellel is csökkentheti a környezeti zajokat. Kikapcsolt aktív zajszűrés mellett az üzemidő nagyjából 8 óra körül alakul, ezt a töltődobozka képes 38 órára kitoldani. A Motorola Buds+ szürke és homokszín árnyalatokban kerül forgalomba, 150 eurós, vagyis nagyjából 59 000 forintos áron.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá