Hivatalos a OnePlus Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató

A mai napon nem voltunk híján OnePlus bejelentéseknek, érkezett okostelefon, táblagép és kiegészítő is, mint például a Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató, amely a globális piacokon is megjelenik, akárcsak a 11-es sorszámú zászlóshajó. Fussuk át gyorsan, hogy mit is tud ez a füles!

A készülék egy prémium ajánlat, a dániai Dynaudio hangszórógyártóval közösen fejlesztették, a fülesek belsejében 11 és 6 mm-es kettős MelodyBoost meghajtók találhatóak. A fülhallgató támogatja a térbeli hangzást (spatial audio), ami a OnePlus 11-en elérhető Dolby Head Tracking funkcióval együtt képes háromdimenziós hanghatást biztosítani, amikor a felhasználó elfordítja a fejét olyan alkalmazásokban, mint a YouTube és a Disney+.

A OnePlus Buds Pro 2 TUV-tanúsítvánnyal kitüntetett Smart Adaptive Noise Cancellation zajszűrés funkcióval lett felvértezve, amely képes akár 48 decibellel is csökkenteni a környezeti zajokat. Természetesen ez a készülék is biztosít egy úgynevezett áteresztő vagy transzparens üzemmódot, amely beengedi a külső hangokat, akkor, ha erre szükség van, mert például szót akarunk váltani valakivel zenehallgatás közben, vagy hallani akarjuk a bemondót, aki a vonat vagy a busz indulását jelenti be.

Az üzemidő sem rossz! A gyártó szerint a Buds Pro 2 képes akár 39 órán keresztül is üzemelni egyetlen feltöltéssel, de ehhez ki kell kapcsolni a zajszűrést. A füleseket rejtő tok bármilyen indukciós töltővel, vagy egy USB-C vezetékkel is tölthető.

A Buds Pro 2 a OnePlus 11-hez illő fekete és zöld színben lesz kapható, 179 dolláros áron. A fülhallgatót a OnePlus hivatalos oldaláról és az Amazonról lehet majd megrendelni, a nyílt értékesítés február 16-án kezdődik.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá