Hivatalos a Realme Narzo N53

Az indiai piac kapott egy új Realme Narzo márkás készüléket, befutott az N53, ami egyebek mellett Unisoc lapkakészlettel és 5000 mAh kapacitású akkumulátorral igyekszik a vásárok kedvére tenni, de a többi specifikáció jól fest, legalábbis papíron. Hogy aztán további régiókban fogják-e értékesíteni a készüléket, remek kérdés, amire egyelőre nem tudunk válaszolni.

A Realme Narzo N53 6,74 colos IPS LCD kijelzővel érkezett, amelyen HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, mégpedig 90 Hz-es képfrissítési ráta mellett. A képernyő felső részén csepp alakú szenzorsziget található, ide szerelték az előlapi 8 megapixeles kamerát.

A Narzo N53 immáron a harmadik olyan készülék a Realme jóvoltából, amelyen az Apple Dinamikus Szigetét idéző megoldás található, ami jelen esetben a Mini Capsule nevet viseli. Ez biztosít néhány extra funkciót, például akkumulátor töltöttséget mutat, vagy aktuális adatfogyasztást, de jelzi a megtett lépések számát is. Ezek megjelenhetnek a notch mindkét oldalán.

 

A Realme készülékét Unisoc T612 chipset hajtja kiszereléstől függően 4 vagy 6 GB RAM-mal valamint 64 vagy 128 GB háttértárral kiegészítve. A belső tárhely bármikor bővíthető micro SD kártya révén. A Narzo N53 hátoldalán 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység virít, egy nem részletezett másodlagos szenzor mellett, a készlet harmadik tagja egy LED-vaku.

A Realme Narzo N53 már az első bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszerrel fogad bennünket, amelyet Realme UI T Edition interfész egészít ki. A szoftver addig fut, amíg az 5000 mAh kapacitású akkumulátorban van kakaó, ha elfogyott, akkor egy 33 wattos vezetékes gyorstöltővel pótolhatjuk azt. A készülék ezeken kívül oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasót, sztereó hangszórókat, valamint fülhallgató kimenetet is kapott.

A Realme Narzo N53 fekete és arany színekben lesz kapható az indiai piacon ahol mindössze 109 dollárnak megfelelő rúpiát kérnek el érte, ezért 4/64 GB-os kiszerelésben adják a telefont, 135 dollárért már 6/128 GB-os konfiguráció jár. Az okostelefon nyílt értékesítése május 24-én indul, hogy aztán a mobil kijut-e más piacokra egyelőre nem tudni, de valószínűleg lenne sikere egy ilyen jól felszerelt büdzsémobilnak máshol is.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá