Hivatalos a Realme V20 5G

Újabb okostelefonnal gyarapodott a Realme kínai vásárlóknak szánt V-sorozata, amely a Realme V20 5G nevet viseli. A készülék egy olyan büdzséajánlat, amelynek valamilyen módosított változata egyébként akár a Népköztársaság határain kívül is megjelenhet, összességében véve egészen korrekt lett, hiszen méretes akkumulátor látja el energiával, és a belsejében lévő hardver is képes lesz biztosítani a mindennapokhoz szükséges teljesítményt.

A vadonatúj készülék 6,5 hüvelykes HD+ felbontású LCD kijelzővel rendelkezik, amelynek takarásában MediaTek Dimensity 700 chipset végzi a számításokat. A Realme V20 5G csupán egyetlen konfigurációban kerül majd forgalomba, ebben 4 GB operatív memória, valamint 128 GB, legjobb tudásunk szerint bővíthető háttértár lesz található.

Az okostelefon hátoldalán 13 megapixeles elsődleges kamera foglal helyet, amelyet egy VGA felbontású másodlagos modul támogat, míg az előlapra egy 5 megapixeles képrögzítő egység került.

Forrás: 91Mobiles

Nyilván csodákat nem érdemes várni egy ilyen összeállítástól, de ha gyorsan le akarjuk kapni a gyermekünk első lépéseit, akkor ez a mobil is alkalmas lesz a célra.

A büdzsémobil hardveres komponensei egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát, amelyet legfeljebb 10 wattos töltéssel lehet táplálni. A Realme V20 5G kapcsán talán még említést érdemelhet, hogy felszerelték fülhallgató kimenettel, 8,1 milliméteres a keresztmetszete, illetve 184 grammot nyom.

Az okostelefon kapható lesz kék és fekete árnyalatokban, helyi pénzből átszámolva 150 dolláros, vagyis nagyjából 57 ezer Ft-os áron, ami nagyon ígéretesnek hangzik, kár, hogy a mobil nagy valószínűséggel megmarad az ázsiai vásárlóknak.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá