Hivatalos az LG Tone Free T90S vezeték nélküli fülhallgató

Az LG vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, amely a Tone Free széria tagja és a T90S névre hallgat. A készülék többek között grafén meghajtókkal, adaptív zajszűréssel, illetve akár 36 órányi akkumulátoros üzemidővel igyekszik magára vonni a figyelmet.

Az LG a fülest a Meridian Audio csapatával közösen fejlesztette. Képességeinek sorát gyarapítja a Snapdragon Sound, az AAC, SBC és aptX Adaptive kodekek támogatása, a Dolby Atmos tanúsítvány, illetve a Dolby Head Tracking funkció is.

Az LG szerint a fülhallgató gyártása során alkalmazott tiszta grafén meghajtók csökkentik a felesleges rezgéseket és fokozott hangminőséget biztosítanak. A füleseket 300 fülforma vizsgálata mellett fejlesztették ki, hogy az illeszkedés minden esetben optimális maradhasson.

A készülékek gyártásakor orvosi minőségű hipoallergén fülzselét alkalmaztak. A T90S Bluetooth 5.4 csatlakoztathatóságot, valamint adaptív zajszűrést is kínál, utóbbihoz három mikrofonos rendszer áll rendelkezésre. A füleseket egyszerre két eszközhöz is párosíthatjuk.

A fülhallgatókhoz LG UVnano töltőtokot kapunk, amely ultraibolya fénnyel fertőtleníti a behelyezett fülhallgatókat. Elvileg a baktériumok 99,99%-a megsemmisül a folyamat során. A tokot 3,5 mm-es csatlakozóval is felszerelték, amely a Bluetooth szabványt nem támogató hagyományos készülékekhez való csatlakozást teszi lehetővé, így a dokkolót transzmitterként is használhatjuk.

A gyártó szerint a fülhallgatókból 9 órányi zenehallgatást is ki lehet préselni egyetlen feltöltéssel. Na persze, ehhez ki kell kapcsolni az ANC funkciót. A töltőtokkal mindez 36 órára meghosszabbítható. A készülék ,beleértve a töltőtokot is, IPX4 minősítésnek megfelelően áll ellen a fröccsenő vízzel szemben.

Az LG Tone Free T90S fekete és fehér árnyalatokban kerül forgalomba. Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely piacokon lesz kapható a készülék, illetve az árazást sem hozták nyilvánosságra, de ezeket az tudnivalókat a gyártó még ebben a hónapban közzé fogja tenni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá