Hivatalos: ezen a napon mutatják be az Apple iPhone 15 szériát

Eddig csak tippjeink voltak azt illetően, hogy az Apple mikor tervezi bemutatni az új iPhone modelleket, de most végre hivatalosan is bejelentették a leleplezés dátumát. Az iPhone 15 sorozat szeptember 12-én mutatkozik be a nagyérdemű előtt.

A dátum immáron teljesen hivatalos, az Apple meg is erősítette azt. A jeles napon számítunk az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max érkezésére, habár utóbbi készülék nevét iPhone 15 Ultrára módosíthatja a gyártó. A bemutatót természetesen az apple.com oldalon, valamint az Apple TV applikáción keresztül élőben követhetik az érdeklődők, az esemény a mi időnk szerint este 19:00 órakor startol.

Az idei iPhone leleplezés mottója a Wonderlust, ami egy szójáték, a wanderlust kifejezésből ered, ez utazási vágyat jelent. A Wonderlust így nagyjából csodák iránti óhajt jelenthet, amit az Apple fog kielégíteni. Hogy mennyire fogunk elájulni, nem tudjuk, de azzal kapcsolatban van néhány sejtésünk, hogy mire lehet számítani.

Példának okáért az összes iPhone 15 modell USB-C csatlakozót kaphat, köszönhetően egy EU-s jogszabálynak, amely erre kötelezi az almás gyártót. Aztán a legnagyobb és legdrágább Pro Max/Ultra modell periszkópos kamerával érkezhet, elsőként az almás mobilok történetében. Mindkét Pro kiadás titán keretet kaphat, a némító gomb akció gombra való cseréje viszont az összes készülékre érvényes lesz. Minden iPhone 15 modellre felkerül a Dinamikus Sziget, de a magasabb képfrissítés megmarad a Pro modellek exkluzív extrájának.

A bemutatón nem csak iPhone-ok, de az Apple Watch Series 9 is bemutatkozhat, egy új Watch Ultra modell is érkezhet, valamint USB-C porttal frissített AirPods fül- és fejhallgatók feltűnésére is készülni lehet. Meg arra, hogy egyes termékek, elsősorban az iPhone 15 Pro modellek idén jócskán drágábbak lehetnek, bár ne legyen igaza a szivárogtatóknak!

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá