Magyarországi Huawei P10 ár és megjelenés

Kiderült, hogy kis hazánkban mennyibe is kerül majd a Huawei  új zászlóshajója, a P10. Holnap, azaz március 22-én el is indul az előrendelés. Érdemes néhány dolgot tudni a készülékről!

A talán legtöbbeteket érdeklő adat nem más, mint az ár. Gondolni lehetett, hogy a P10 drágább kezdőárral kerül a polcokra mint a tavalyi P9, viszont a jóslatoknál olcsóbb lesz. Az árárt körülbelül 230.000 Ft-ra saccolták, azonban a hazai bruttó ajánlott fogyasztói ára “csak” 199.000 Ft lesz, szerencsére. Arról nem is beszélve, hogy az április 4-ig tartó előrendelésben résztvevők mindegyikének egy 30.000 Ft értékű ajándékcsomag üti a markát!

 

Lássuk, mi is található a meglepetéscsomagban:

  • Huawei AP08Q 10.000 mAh-s külső akkumulátor
  • Huawei SuperCharge kábel
  • Huawei AP38 SuperCharge autós gyorstöltő
  • Huawei AP52 USB-C – microUSB adapter
  • Huawei AF11 tripoddá alakítható szelfibot

 

Itt még mindig nem ér véget a történet! A P10 3-3-3-as VIP garanciával érkezik, mely annyit jelent, hogy 3 hónap készülékcsere-, 3 hónap kijelző- és 3 év teljes körű gyártói garanciát kapunk. Ezzel viszont csak akkor élhetünk, ha egy hónapon belül beregisztráljuk az új jövevényt a HiCare alkalmazáson keresztül.

Egyelőre csak a fekete és szürke modellről beszélhetünk, de és kék színű modell is megérkezik még a tavasszal, viszont előre láthatólag a zöld árnyalatú modell nálunk nem lesz elérhető. A nagytestvér P10 Plus-ról egyelőre még nincsen információnk. További érdekes cikkeket a Huawei P10-ről itt találsz!

Forrás: Huawei

Szólj hozzá