Hubsan Zino 2+ drón bemutató – 9 km hatótávolság, 35 perces repülési idő

A Hubsan Zino 2+ drón már egy professzionális szintet képvisel, ugyanis amellett, hogy 4K felbontásban készíti a videókat, a készülék elképesztő hatótávolságot, háromtengelyes stabilizátort, beépített navigációt, ugyanakkor mégis korrekt árat kínál. A készülék mindenkinek ajánlott, akik már egy kicsit komolyabban gondolják ezt a drónos hobbit.

A Hubsan Zino 2+ drón jelenleg 729,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar valutára átszámítva cirka 230 ezer forintot jelent. További részletek és rendelés a lenti linken!

Külalak

Miután kicsomagoltuk a készüléket, azonnal látni lehet, hogy ez egy professzionális felhasználásra készített drón. Sehol egy felesleges elem, a tervezés során mindent annak rendeltek alá, hogy a gépezet a lehető legtovább szelhesse az eget.

A számok nyelvén ez 32,6 x 26 x 9,49 cm-es dimenziókat, valamint 929 grammos tömeget jelent.

A drón dobozában találunk majd egy szuper felszereltségű távirányítót is, amelyen szemmel követhető lesz minden a repülő készülékkel kapcsolatos fontosabb adat.

Érdemes megemlíteni, hogy a távvezérlő kijelzője nem közvetíti az élőképet, erre majd valamilyen telefont, táblagépet kell igénybe vennünk.

Funkciók

A Hubsan Zino 2+ képrögzítő egysége egy Sony gyártmányú modul, amelynek köszönhetően a gépezet képes 4K felbontású videókat készíteni, mégpedig másodpercenként 60 képkockával.

A környezeti jelenségek hatását a felvételre egy háromtengelyes, egyébként leszerelhető spéci gimbal igyekszik csökkenteni. A képrögzítő modul 80 fokos látószöggel rendelkezik, a közvetítés 1000 Mbps-os maximális bitráta mellett történik, említést érdemel még a kamera f/2,2 rekeszértéke, valamint az, hogy a képanyag feldolgozását egy Ambarella H22 chip végzi.

A drón burkolata alatt egy kefe nélküli elektromotor dolgozik, amelynek műszaki adataival nem untatnánk senkit, ami számunkra lényeges, hogy általa elérhető az akár 72 km/óra sebesség.

A készülék maximális repülési magassága 500 méter. A drón 9 km-en belül irányítható marad, ezen a hatósugáron belül az adatátvitel is teljesen stabil. A felszereltség részét képezi egy beépített navigációs rendszer, ami a GPS műholdak mellett képes kommunikálni a GLONASS rendszer szatellitjeivel is.

Akkumulátor

A Hubsan Zino 2+ energiaellátását egy 3800 mAh-s akkumulátor biztosítja, amelynek köszönhetően a repülési idő akár 35 perces is lehet. Amennyiben ez valakinek kevés volna, szólunk, hogy a battéria cserélhető, szerintünk érdemes belőle többet is vásárolni.

Az akkumulátor egyébként 310 grammos, töltése körülbelül két órát igényel. A lítium-ion technológiára épülő telepek mínusz 10 és plusz 40 Celsius fok között működőképesek.

A Hubsan Zino 2+ drón most a Banggood webáruházában 729,99 dolláros áron kapható, ez magyar pénzben nagyjából 230 ezer forintot takar. További műszaki és egyéb részletek, megrendelés, a lenti linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá