Idén is ajándékot kaphatnak majd a Galaxy S20 szériát előrendelők a Samsungtól

Ahogy azt már megszokhattuk, a Samsung ezúttal is promócióval készül a Galaxy S20 széria megjelenésének alkalmából, és az előrendelők értékes ajándékkal gazadagodnak majd. 

Közel két héttel a megjelenés előtt szinte már mindent megtudhattunk a Samsung legújabb szériájáról, és már az is biztos, hogy nagyot ugrik a számozásban a dél-koreai cég, és a tavaly megjelent Galaxy S10 után idén már S20 néven érkeznek a mobilok.

A bemutató február 11-én lesz, és valószínűleg ekkor indul majd el az előrendelési időszak is, amely általában egy hétig szokott tartani. Evan Blass már meg is osztott egy képet, amely szerint a Samsung idén a Galaxy Buds+-al jutalmazza majd meg azokat, akik előrendelik a Galaxy S20+, vagy a Galaxy S20 Ultra készüléket.

A hír egyelőre még nem kapott hivatalos megerősítést, ennek ellenére szinte biztosra vehető a promóció. A Galaxy Buds+-t is a Galaxy S20-as készülékekkel együtt mutatja majd be a Samsung, ám erről is szivárgott már ki némi információ. Ezek szerint az a Buds+ nem kap majd aktív zajcsökkentést, ellenben nagyobb akkumulátorral szerelik őket.

Az ára az elődhöz hasonlóan alakulhat, azaz 50 ezer Ft körül kerülhet forgalomba, így bizonyára örülnek majd neki azok, akik ajándékba kapják ezt a készülékük mellé. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem minden típushoz jár majd, csak a Galaxy S20+ és az Galaxy S20 Ultra mellé ad a gyártó a Galaxy Buds+-t az akció keretein belül.

Forrás: evleaks

Szólj hozzá