Idén is elérte a 200 milliós álomhatárt a Huawei

A Huawei maga adta közzé a hírt, miszerint idén már 200 millió készüléket szállítottak le, és ezzel továbbra is a piac egyik legmeghatározóbb gyártói közé tartoznak, pedig idén aztán nem volt könnyű dolguk.

Egészen elképesztő amit a Huawei csinál, hiszen könnyedén múlják fel felül a tavaly eredményüket, mivel 64 nappal hamarabb sikerült elérniük a 200 milliós célt, és ki tudja mennyinél állnak majd meg, hiszen még csak most jön majd az év végi hajrá.

Pedig nagyon nem indult jól számukra az év, hiszen az Egyesült Államok és Kína között zajló kereskedelmi háború komoly kihatással van a működésükre. Májusban érkezett a hír, miszerint többé nem használhatják a Google alkalmazásait, és bár azóta sok minden történt, még mindig nem tudni, hogy mi lesz a megoldás hosszú távon. A Huawei Mate 30 ugyanis már a Google szolgáltatásai nélkül, a gyártó saját alkalmazásáruházával érkezett, amely az AppGalery névre hallgat

Ahogy azt sejteni lehetett, mind a P30 széria, mind pedig a Mate 20-as mobilok túlszárnyalták az elődök eladásait. A legnagyobb növekedést azonban vitathatatlanul a hazai piacon produkálta a cég, az itt az itt élők ugyanis egyértelműen melléjük álltak, és rengetegen vásárolják a termékeiket.

A Huawei Mate 30 a legújabb készülékük, amelyet ugyan már több, mint egy hónapja bemutattak, ám egyelőre Európában egyelőre még nem kapható, és ez minden bizonnyal a Google alkalmazások hiányára vezethető vissza.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá