Idén is online mutathatják be az új Apple iPhone-okat

Az Apple szerette volna nemrégiben visszavinni a munkálatokat az irodákba, ám egyelőre ez érthető okok miatt megvalósíthatatlannak tűnik, és a munkatársak továbbra is elsősorban otthonról végzik a dolgukat. Ugyanilyen megvalósíthatatlannak tűnik az iPhone 13 készülékek élő bemutatója, amelyre a virtuális térben kerül sor – állítja a Bloomberg bennfentes újságírója, Mark Gurman, aki nemrégiben adott interjút a 9to5Mac csapatának.

Egy online Apple iPhone 13 bejelentés sokkal valószínűbbnek tűnik, most, hogy a dolgozók továbbra sem tudtak visszatérni az irodákba – derül ki a legfrissebb értesülésekből. Korábban az Apple kijelentette, hogy az alkalmazottaknak szeptembertől kezdve a hét legalább három napján be kell jönniük az irodába dolgozni, ám ezt egy hónappal tovább halasztották az egyre szaporodó koronavírus esetek miatt.

Mark Gurman, a Bloomberg sajtósa azt nyilatkozta, hogy ha az Apple ki tudott volna tartani az eredeti ütemtervezet mellett, akkor lehetett volna valódi, élőben megtartott iPhone 13 bemutató, tudjátok a szokott módon, közönséggel, újságírókkal, videósokkal, ahogy annak lennie kell, vagyis jobban mondva lennie kellene. A legutóbbi változások miatt azonban az almás telefonok és eszközök leleplezése nagy valószínűséggel még egy évig online esemény lesz, amit a YouTube-on és az Apple hivatalos weboldalán keresztül lehet majd megnézni.

Immáron második éve, hogy online módon leplezik le az új Apple telefonokat, de hogy valami jót is mondjunk, legalább az iPhone készülékek leleplezése nem fog késni, ebben mindenképpen tartani fogják a tervet a cupertinoi cég munkatársai. Tavaly nem voltunk ilyen szerencsések, sem mi, a rajongók, sem a cég, aminek jócskán betett a globális pandémia, a járványnak “köszönhetően” októberre kellett halasztani az iPhone 12 készülékek hivatalos bemutatóját.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá