Idén már biztosan nem jelenik meg a Scorn

Mióta először megláttam a Scorn trailerét, azóta vagyok szerelembe esve ezzel az H.R Giger vizualitását, H. P. Lovecraft hangulatát idéző játékkal, amelyet az Ebb Software csapata fejleszt. Sajnos most egy igencsak rossz hírrel voltak kénytelenek szolgálni számunkra, a játék ugyanis idén már biztosan nem jelenik meg, a debütálás jövőre csúszik.

A játékot eredetileg PC platformra jelentették be, és azóta mondhatni folyamatosan húzzák és halasztják a megjelenést. Nyilván a jó munkához idő kell – lásd még Cyberpunk 2077 sajnálatos esete -, ám mégis egyre többen zúgolódnak a várakozás miatt.

Miért csúszik a horrorjáték? A fejlesztők szerint már a kezdetektől azon vannak, hogy a lehető legjobbra formálják a játékot, amely még mindig igényli a polírozást. Azt azért hozzátették, hogy december 10-én be fognak dobni valami újdonságot a Scorn-nal kapcsolatban, talán valamilyen gameplay videót, vagy valami hasonlót, konkrétumokat egyelőre nem árultak el.

Nyilván manapság nem túl egészséges előre elájulni egy játék grafikus megjelenésétől, vagy hangulatától, de a fenti videón ti magatok is megtekinthetitek, hogy van egyfajta különleges atmoszférája a Scorn-nak, ami kiemelheti a hasonló – van hasonló? – címek közül. Talán érdemes lesz várni rá még egy keveset, ha pedig innen nézzük a dolgokat, talán kevésbé tűnik kellemetlennek az immáron 2022-re halasztott megjelenés.

Forrás: Gamerant

Szólj hozzá