Idén sem maradunk LG csúcsmobil nélkül

Bár a gyártó mostanság eléggé a háttérbe szorult, ennek ellenére nem adják fel, és hamarosan bemutatják az LG G9 ThinQ névre hallgató készüléket, amely a csúcskategóriában próbál majd szerencsét.

Az év első harmadában olyan mobilokat mutatnak majd be mint a Samsung Galaxy S20 vagy a Huawei P40 Pro, így  sajnos jóval kevesebb figyelmet kaphat az LG csúcskészüléke. Ennek ellenére mi bizakodunk, hiszen több remek készüléket láthattunk már tőlük, és szurkolunk nekik, hogy ismét visszataláljanak a csúcsra.

Az LG G9 ThinQ is ígéretesnek tűnik, és Steve Hemmerstoffer-nek köszönhetően már néhány renderelt videót is láthatunk róla. A mobil egyébként az LG G8 ThinQ külsejére hasonlít, így minimális kávákat kapunk, a kijelző tetején pedig apró csepp alakú notch található.

A kijelző a riválisok megoldásához hasonlóan megnő, így a G9 esetében is 6,8 colos panelt kapunk. Az LG által gyártott OLED panel alá kerülhet az ujjlenyomat-olvasó is, a sebességről pedig minden bizonnyal a Snapdragon 865 gondoskodik majd, így ezen a téren biztosan nem lesz hiányérzetünk. A kamerák terén komoly fejlődést kapunk, mivel immáron 4 modul felel majd a képek készítéséért, amelyek horizontálisan helyezkednek majd el.

Az LG G9 ThinQ február végén az MWC-n mutatkozhat majd be Barcelonában, ám a boltokba csak kicsit később, március végén kerül majd. Árban némileg olcsóbb lehet majd a többi csúcsmodellnél, és nagyjából 700 euróért kerülhet majd a boltokba.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá