Idén végre kis hazánk felé is nyit a Netflix

A Netflix mára már itthon is hatalmas népszerűségnek örvend, pedig a szinkronos és a magyar felirattal rendelkező tartalom is eléggé limitált rajta. Idén azonban ez megváltozhat, amelynek sokan örülni fognak.

Bár a mai világban már rengetegen beszélik a nyelveket, ám a legtöbben mégis szinkronosan, vagy magyar felirattal szeretik nézni a filmeket és sorozatokat egyaránt. Sokan eddig pont emiatt nem fizettek elő a Netflix-re, ám a legfrissebb hírek szerint valami történt, mert egyre több tartalom érhető el magyar felirattal.

A Sorozatjunkie oldalán már régóta követni lehet, hogy mely műsorok érhetőek el magyar felirattal, és idén januárig a helyzet eléggé kiábrándító volt. Eddig az időszakig ugyanis mindössze 50 sorozat és 200 film szerepelt a listán, ami nem túl sok, figyelembe véve, hogy már 3 éve elérhető itthon a szolgáltatás.

Február óta azonban felpörögtek az események, és mostanra már több, mint 150 sorozat szerepel a listán. Az is pozitív, hogy sok sorozat már a premier napján magyar felirattal érkezik, és ez még nem minden. Az egyik legnépszerűbb sorozatuk, a Stranger Things is szinkronizálás alatt áll, és az első 3 rész már magyarul is megtekinthető.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Netflix egyre jobban nyit a magyar piac felé, amiből a felhasználók profitálhatnak majd. Aki esetleg még nem próbálta, annak mindenképp érdemes beregisztrálni hozzájuk, hiszen az első 30 nap teljesen ingyenes, így bárki belekóstolhat a streaming szolgáltatás nyújtotta kikapcsolódásba.

Forrás: Sorozatjunkie

Szólj hozzá