Így bírja a strapát a (Xiaomi) Black Shark 4

A gamer okostelefonok idén eléggé leszerepeltek, ami a strapabírást illeti. A közelmúltban bemutatott ilyen jellegű mobilok könnyedén hajlanak, sőt, bizonyos esetekben még törnek is, mint a ropi. Az Asus ROG Phone 5 és a Lenovo Legion Duel 2 mind elbuktak Zack Nelson tesztjein, így a legtöbben fokozott érdeklődéssel várták, hogy az említett telefonoknál jóval olcsóbb Black Shark 4 miként szerepel majd ezeken a “kegyetlen” próbatételeken.

Az okostelefon a szokásos kihívásoknak nézett elébe, karcolás, égetés, és végül persze a hajlítás. Az alábbi videón megtekinthető, miként teljesített a Xiaomi alá tartozó brand mobilja. Azok kedvéért, akiknek nincs ideje vagy elegendő adatforgalma, röviden levezetjük, mire is lehet számítani.

Kis kedvesség a gyártó részéről, hogy a Black Shark 4 egy előre applikált kijelzővédő fóliával bír, ám a megjelenítőt magát üveg oltalmazza, ami pontosan ennek megfelelően viselkedik, amikor karcoknak teszik ki. A Mohs keménységi skála hatodik szintjének megfelelő tárgyak már bizony megkarcolják a felületet, a hetedik szinten pedig még mélyebbek a bemetszések. Az okostelefon oldalsó kerete fémből készült, ez érvényes a ravasz gombokra is, amelyeket szabadon állítani lehet, mind a keret, mind a vezérlők jól bírják a kiképzést.

A megjelenítő intenzív hő, vagyis jelen esetben egy öngyújtó lángja mellett még nagyjából 25 másodpercig képes működni, aztán a pixelek kifehérednek, de szerencsére nem örökre, később ismét funkcionálni kezdenek. Végül, de nem utolsósorban a Black Shark 4 az egyetlen az eddig bemutatott idei gamer mobilok közül, ami nem hajlik, így jár a piros pont a Xiaomi tervező részlegének. Mi azért ennek ellenére továbbra is javasoljuk a tokok használatát.

Forrás: JerryRigEverything

Szólj hozzá