Így néz ki szétszerelve a Xiaomi gamer mobilja

A Xiaomi alá tartozó gamer mobilokat készítő Black Shark újabb mérföldkőhöz érkezett, mert immáron globális forgalmazásban is kapható (előrendelhető) legújabb okostelefonjuk, a Black Shark 4. Igaz ez csak az alap, nem a Pro verzió, de az öröm így is teljes, pláne, hogy a készülék mindössze 499 eurós áron rendelhető már itt az öreg kontinensen is. A készülék azért kapott újra rivaldafényt, mert napvilágot látott egy videó, amin elemeire szedik, így mi is megláthatjuk, milyen mágia hajtja az egyébként nagyon jól sikerült okostelefont.

Ugyanaz a Zack Nelson szerelte szét a Black Shark 4-et, aki a múlt héten annak strapabírását tette próbára. Abból a tesztből kiderült, hogy ez az év első olyan gamer mobilja, ami nem hajlandó kettétörni egy kis feszüléstől, vagy éppen háromfelé. Ráadásul a készülék messze nem kerül annyiba, mint a strapateszten elhasalt Lenovo és Asus telefonok, hármójuk közül a Black Shark 4 a legolcsóbb. Ahhoz, hogy a szerelő bejuthasson a mobil belsejébe fel kell hevíteni a hátlapot tartó ragasztó anyagot, jó hír viszont hogy az ilyen műanyagból készült megoldásokat könnyebb eltávolítani, mint azokat, amelyeket üvegből készítettek.

A telefon egyik legérdekesebb alkatrészei a hardveres ravasz gombok, és az azokat működtető mechanika, de a duál cellás akkumulátor is megérdemli a figyelmet. Igazából nem szeretnénk elvenni kedvenc YouTube videósunk kenyerét, így nem fogjuk lelőni az összes poént, nézzetek meg a felvételt ti magatok is! Angol nyelvtudás nem hátrányos, de igazából nem is feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a videót elvetni tudjátok! Mielőtt azonban jó mulatást kívánnánk: ha nincs felszerelésed és szakmai tudásod, tapasztalatod okostelefonok szereléséhez/ben, akkor semmiképp se kezd el piszkálni a készüléked, az ilyesmit bízd a szakértőkre!

Forrás: JerryRigEverything

Szólj hozzá