Így nézhet ki az idén érkező iPad Pro

Sokak kedvence az iPad, mivel munkára és szórakozásra egyaránt szuperül használható, és bár volt szó róla, hogy esetleg notch-csal érkezhet, ám a most kikerült képek alapján ettől nem kell félnünk.

A Phonearena jutott hozzá néhány képhez, melyen állítólag a 2018-as iPad Pro látható. Ezek egy része a Benks nevű tartozékokat gyártó cégtől kerültek ki. Ők pl. üvegfóliát is gyártanak az Apple termékeihez, így minden bizonnyal jóval hamarabb kapják meg a megjelenő készülékek paramétereit.

Ezen kívül néhány 3D CAD-ben készült képet is kapott a tech oldal, amelyeken elég tisztán kivehető a következő iPad, ráadásul az egyik fotó még a készülék vastagságát is felfedi, ami 5.86 mm lesz.

A kávák nagyon összementek, ez pedig egy kicsivel nagyobb kijelzőt tesz lehetővé. Így a sima iPad 11 colos, az iPad Pro pedig 13 colos kijelzőt kaphat majd. A képek alapján a Face ID-nek is búcsút inthetünk, mivel a Benks által gyártott kijelzőt védő fólián mindössze egy kivágást találunk, ez pedig a szelfi kameráé. Jó hír viszont, hogy a jack dugó nem tűnt el, és ott figyel a készüléken.

A pletykák szerint hamarosan kiküldi a meghívókat az Apple, és még októberben bemutatják az iPad Pro-t. A megjelenésről és árakról sajnos még nincs információ, de ha minden jól megy, hamarosan ezekre is fény derül.

Forrás: Phonearena

 

Szólj hozzá