Így próbálja a Samsung elcsábítani az iPhone felhasználókat

Új programot hirdetett a Samsung, és nem titkoltan azért tette mindezt, hogy az iPhone használók kipróbálhassák a legjobb Galaxy készülékeket, hátha elcsábulnak.

A programra regisztráló felhasználóknak egy hónapjuk lesz kipróbálni az S8-at vagy a Note 8-at, és megismerkedni a termékekkel. Sajnos egyelőre csak Dél-Koreában elérhető az akció, és első körben 10.000 szerencsés felhasználó tudja majd kipróbálni a Samsung legújabb és egyben legjobb telefonjait.

Az akció igénybevétele esetén letétbe kell helyezni a választott mobil árát, és mellé 45 dollárnak (~12.000 Ft) megfelelő összeget. Amikor letelik az egy hónap, akkor a felhasználók eldönthetik, hogy szeretnék-e megtartani a telefont. Amennyiben megtartják, úgy visszakapják a 45 dolláros letéti díjat, és JBL Bluetooth hangfalat, illetve kijelző biztosítást is kapnak ajándékba.

Amennyiben úgy döntenek, hogy nem szeretnének váltani, visszakapják a készülék árát, és csak a 45 dollárt vesztik el. Így a legrosszabb esetben is olyan, mintha egy hónapra kibérelték volna a csúcstelefont.

Forrás: Gsmarena

Szólj hozzá