Ilyen lesz a Huawei Watch GT 2

Tavaly októberben a Mate mobilokkal együtt debütált a Huawei Watch GT, és úgy látszik, hamarosan megismerkedhetünk az utóddal, mivel a kínai vállalat phabletjei nagy valószínűséggel szeptember 19-én kerülnek bemutatásra. Most is velük érkezhet az óra, hacsak nem valamikor az IFA kiállításon mutatják be. Mindenesetre most egy rakás kép szivárgott ki nemrég a készülékről.

Íme a Huawei Watch GT 2, amit kiszivárogtatott sajtóképeken tekinthetünk meg. Az óra nem fogja megváltani a világot, de azért lesznek kisebb-nagyobb újítások az elődhöz viszonyítva.

A képernyő némileg nagyobb lesz, és úgy látszik, a keretet vékonyabbra sikerült venni. A Huawei Watch GT 2 kapni fog saját mikrofont és hangszórót, így akár erről a masináról is lehet majd hívásokat indítani.

Az is lehet saját, hogy modemmel látják el ezt a változatot, és bár ez egyelőre csak spekuláció, egyáltalán nem volna meglepő. Az aksi is nagyobb lesz, ha minden igaz, az újdonság már 445 mAh-s teleppel büszkélkedhet, míg az előző generációban 420 mAh kapacitású akkumulátor volt.

A Huawei Watch GT 2 saját, teljesen önállóan működő GPS modullal rendelkezik majd, illetve optikai pulzusmérőt szerelnek a belsejébe, e kettő hasznát szerintünk nem kell ecsetelni.

Mint azt láthatjátok, kétféle stílus közül lehet majd választani, a Huawei Watch GT 2 Sport teljesen fekete lesz, sportos szilikon szíjjal, míg a Huawei Watch GT 2 Classic fekete/ezüstös árnyalatban pompázik, és barna bőrszíjával inkább az elegánsabb megjelenésre hajt.

A készülékek a Huawei saját, viselhető eszközökre szabott rendszerét fogják futtatni, nincs semmilyen jele a Google Wear OS használatának.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá