Ilyen lesz a OnePlus Buds 3 fülhallgató

Úgy látszik, hogy a OnePlus a színfalak mögött új vezeték nélküli fülhallgatóval készül, ami a következő zászlóshajó okostelefonnal együtt, vagyis a OnePlus 12-vel egyetemben debütálhat. OnLeaks, a szinte minden lében kanál, de alapvetően megbízható szivárogtató most közzétett néhány képet, amin a OnePlus Buds 3 látható, illetve a jellemzők közül is leplezett néhányat, jóval a megjelenés előtt.

A készülék nem különbözik majd forradalmi módon az OnePlus Buds 2 Prótól, ugyanúgy kéttónusú kivitelt kapnak a bogyók és a szilikon fülkagylók is. A fülesek dupla meghajtót rejtenek majd a belsejükben, az egyik egy 10,4 mm-es mélysugárzó, a másik pedig egy 6 mm-es magassugárzó lesz.

A vezeték nélküli összeköttetéseket Bluetooth 5.3 technológia biztosítja majd, a fülhallgatókat akár két eszközhöz is párosíthatjuk, illetve támogatott lesz a Google Fast Pair is.

Igen, lesz aktív zajszűrés, a OnePlus Buds 3 akár 46 decibellel is csökkentheti a környezeti zajokat zenehallgatás közben, erről fülhallgatónként három mikrofon gondoskodik majd. Maguk a fülesek IP55 minősítésnek megfelelően pergetik majd le a vizet magukról, a töltésre és tárolásra hivatott doboz pedig IPX4 besorolást kap.

A OnePlus Buds 3 fülesek nagyjából 9 órát üzemelnek majd egyetlen feltöltéssel, bár ez nem egyértelmű, de sejtésünk szerint kikapcsolt ANC mellett, az 520 mAh-s akkumulátorral szerelt töltőtok pedig képes 33 órára megnövelni a működési időt, de ezúttal sem tudni, ez most zajszűrés mellett, vagy anélkül érvényes. Akárhogy is, a fülhallgatók súlya 4,7 gramm lesz OnLeaks szerint. Ha minden jól megy, a OnePlus Buds 3 2024 januárjában kerül majd forgalomba.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá