iMars 7023B autós multimédia lejátszó, avagy pimpeld Xzibit nélkül a járgányod!

Minden autóban jól jön valamilyen médialejátszó eszköz, hiszen hosszú kilométerek jobban telnek a zene mellett. Az iMars 7023B multimédia lejátszó ennél jóval többet tud, hiszen lényegében egy 7 colos kijelzővel ellátott, funkciókkal gazdagon megpakolt masina ról van szó, ami még a hátsó kamera képét is képes megjeleníteni, amellett hogy videót játszik le, képeket nyit meg, képernyőt tükröz ha a szükség úgy kívánja, rendelkezik Bluetooth modemmel és a sornak még koránt sincs vége.

Az iMars 7023B multimédia lejátszó most a Banggood akciójának keretein belül mindössze 28,99 dolláros áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a BGHU769 kuponkódot. A vételár magyar valutára átszámítva 8 889 forintot jelent. További részletek a lenti linken!

Külső

A készülék méreteit tekintve alapvetően autórádiónak tekinthető, 2 DIN-es installálást igényel, méreteit tekintve 178 x 62 x 102 mm-es dimenziókkal rendelkezik.

A lejátszó kijelzője 7 colos, 1920 x 1080 pixel felbontású, egyébként egy LCD panelről van szó. A kijelző jól állja a karcokat.

Funkciók

A készülék megjelenítője érintésérzékeny, de maga a lejátszó Bluetooth kapcsolaton keresztül is irányítható. A lejátszó képes megnyitni a videókat, a képeket , és természetesen a különböző zenei formátumokat gyártói leírás értelmében könnyedén boldogul a RM/RMVB/RMV/MP3/MP4/MP5/WMA/MPEG/AVI/3GP/JPG kiterjesztésekkel.

Természetesen van AUX in lehetőség is, így egy megfelelő kábelen bármilyen eszköz videó és audió tartalmait képes megjeleníteni, lejátszani a készülék.

A klasszikus rádió funkció is részét képezi a felhozatalnak, a lejátszó olvassa a micro SD kártyákat, van beépített ekvalizer, az iMars 7023B képes megjeleníteni az autón lévő kamerák képét, ki lehet rá tükrözni egy okostelefon képét, többek között.

A iMars 7023B-hez opcionálisan GPS antenna is csatlakoztatható. Az USB aljzat révén pendrive-ot is fogad az eszköz. Infravörös portot is kapunk, akárcsak távirányítót.

Az iMars 7023B multimédia lejátszó most a Banggood akciójának keretein belül mindössze 28,99 dolláros áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a BGHU769 kuponkódot. A vételár magyar valutára átszámítva 8 889 forintot jelent. További részletek a lenti linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá