Íme a 2021-es App Store Award nyertesei

Szépen takarosan itt az év vége, ennek alkalmából pedig az Apple bejelentette, hogy melyek a legjobb alkalmazások különböző eszközein. Rangsorolva lettek az iPhone, iPad, Mac, Apple Watch és Apple TV applikációk, jöjjenek a győztesek!

Az év iPhone alkalmazása a Toca Life World lett, ami egy színpompás, világépítő játék gyerekeknek, rengeteg szabadsággal a karakterek és a környezet kialakítására, testre szabására. A Toca Life World fejlesztője egyébként ugyanazok, akik a Toca Boca-t is készítették. Tapasztalat: az ilyen gyerekeknek készült kraftolgatós játékok sokszor meglepő módon szórakoztatóak tudnak lenni a felnőttek számára is, szóval csekkold! 🙂

A legjobb iPad alkalmazás díját a LumaFusion videószerkesztő program kapta. Az elismerések szerint az applikáció az Apple mobil ökoszisztémájában az tartalomgyártók egyik legmegbízhatóbb eszközévé vált. Terri Morgan társalapító még azt is elárulta, hogy a napi aktív felhasználók száma megduplázódott a globális pandémia ideje alatt.

Az év Mac alkalmazása a Craft lett. Ez egy kifejezetten az Apple asztali rendszerére fejlesztett irodai alkalmazás, habár rendelkezik iOS és iPadOS kiadásokkal is. A Craft segítségével vizuálisan tetszetős és strukturált módon lehet dokumentumokat készíteni, szerkeszteni, képekkel, videókkal és PDF mellékletekkel turbózva.

Az Apple Watch platformon az év applikációja a Carrot Weather lett. Az alkalmazás részletes meteorológiai adatokat kínál, ráadásul ki lehet választani, hogy az időjárás információkat milyen módon tárja a felhasználó elé.

Kérhetjük, hogy teljesen ilyen vérprofi, Aigner Szilárd stílusban, a lehető legtöbb szakmaisággal tudassa velünk, hogy mi vár ránk odakint, de szóviccekkel, szarkasztikus stílusban is elénk tárhatja a kinti állapotokat, így még ha szakad is az eső, legalább jó kedvvel indulunk neki a napnak.

Idén a döntéshozók szerint a DAZN lett a legjobb alkalmazás Apple TV-re. Az applikáció kiterjedt sportstreaming-katalógust kínál előfizetési profilokkal, ezek lehetővé teszik, hogy élőben, vagy ismétlésben tekintsük meg a világ legfontosabb, vagy legjobb sportmérkőzéseit.

Ha érdekel a többi díjazott, akkor kattints erre a linkre!

Forrás: Apple

Szólj hozzá