Íme a telefon, ami több mint 10 millió forintba kerül

Elképesztő árat kapott a készülék, amit egy külső cég készített az Apple legújabb mobiljából. Drágakövekkel és arannyal díszítették, így egészen giccsesre sikeredett, de biztos akad majd olyan, akinek ez tetszik.

Az orosz származású Caviar nevű gyártóról már mi is írtunk nektek, mivel fogják a legjobb készülékeket és optikailag megtuningolják, hogy aztán hatalmas profittal adják tovább őket. Volt már néhány jól sikerült készülékük is, mint pl. az iPhone X Tesla, ahol a hátlap napelemes modulokat kapott.

Most ennél is messzebbre mentek, és kiakasztották a sznob mérőt. Megint az iPhone X volt az alany, de most teljesen elgurult a gyógyszerük, és telerakták drágakövekkel. A készüléket 344 darab gyémánt díszíti, emellett pedig 14 rubin is ráfért. Akinek ez nem lenne elég, annak van rajta egy aranyszobor is, amely egy kétfejű sast ábrázol.

A gyártó nem aprózta el, mivel 34.200 euróba kerül a kicsinosított iPhone X, ami átszámolva 10.7 millió forint. Valószínűleg itthon nem fogunk vele találkozni, de azért el tudjuk képzelni, hogy Dubajban ilyet kap a gyerek, ha jó bizit visz haza. Azért aki ezzel szeretné megkérni a barátnője kezét az siessen, mivel csak 100 darab készült belőle.

Forrás: Gsmarena

Szólj hozzá