Ismét akciósak a Xiaomi Amazfit órák

Ismét akciósan lehet vásárolni a Xiaomi AmazFit GTR órát, sőt annak is a 47 mm-es Titanium, valamint Glitter kiadását, ami egyszerre gyönyörködteti a szemet, és a benned lakó tech őrültet. Bár cikkünk sztárjai nyilván ezek a készülékek lesz, nem csak ők kaptak jó árat a GearBest webáruházában, hanem más AmazFit modellek is. Lássuk, mibe tudjuk öltöztetni csuklónkat ezen a télen!

A Xiaomi AmazFit GTR okosórát már volt szerencsénk bemutatni lapunk hasábjain, hiszen többször is főszereplője volt valamilyen promóciós kampánynak, és nem hiába, hiszen egy nagyon jó termékekről van szó. A Titanium és a Glitter kiadás azonban eddig nem volt kapható a GearBest kínálatában, de egyszer mindennek eljön az ideje, így ennek is. Az órát az Apple Watch ellen indítják harcba, és hát egy fronton már tuti meg is verte, az pedig az ár. Ugyanakkor hardveres is nagyon ott van a szeren a készülék, hiszen elsőrangú AMOLED képernyőt, 5ATM szabványnak megfelelő vízálló külső borítást, saját beépített GPS navigációt, és egy csomó egészséggel kapcsolatos funkciót kapott, ami nem csupán a sportolóknak, de nagyjából mindenkinek jól fog jönni.

Pulzusmérő, alvásmonitorozás, 12 sport üzemmód, mondd csak mi kell még, hogy jobban vigyázni tudj magadra? Ötödik generációs Bluetooth modem felel, hogy a vezeték nélküli kapcsolatok stabilak legyenek, és a készülék belsejében lévő aksi akár 24 napos üzem időt is képes biztosítani, ami nem csekély fegyvertény a wear eszközök világában. A Titanium verzió most mindössze 60 227 forintos áron rendelhető, míg a Glitter kiadás csak 51 235 ropogós hazai pénzért lehet a Tiétek. Magyar fizetések mellett ezek nem filléres összegek, ugyanakkor a Xiaomi minőséget valószínűleg már jól ismeritek, és az is tény, hogy az almás gyártó prémium óráinak áraihoz viszonyítva eltörpülnek ezek az összegek, miközben bizonyos esetekben a kínai vállalat termékei jobbak is, mint azok. Ha szeretnétek közelebbről is megismerkedni az órákkal, kattintsatok a lenti linkre, ami a GearBest kampányukra fog benneteket irányítani!

Xiaomi AmazFit GTR GearBest Kampány

Ahogyan a bevezetőben is írtuk, nem csak ez a modell kapható most akciós áron, de egyéb AmazFit órák is, könnyen lehet, hogy inkább azok tetszenek meg jobban. Az AmazFit Verge Lite saját GPS rendszerrel, pulgusszámlálóval, alvás monitorozással, számos sport üzemmóddal, gyönyörű AMOLED kijelzővel, valamint 20 napos üzemidővel igyekszik levenni minket a lábunkról, és ez még mindig sikerül is neki. Szintén ötödik generációs Bluetooth modem feszít a készülék belsejében, miközben a külső borítás IP68 minősítésnek megfelelően állja a vizet. Az AmazFit Verge Lite most csupán 27 123 forintért rendelhető a GearBest webáruházából, további részletek a lenti linkek valamelyikén! Használd a AMVERGELI kupont, hogy némi kedvezményhez juss!

Az AmazFit Bip Lite tudja, amit a nagyok, de az ára teljesen barátságos. Most is jár a GPS navigáció, a rengeteg fitnesszel kapcsolatos funkció, a pulzusmérő, és most nem kell aggódni a víz miatt, mert a masina megkapta az IP68 besorolást. Az órát már volt szerencsénk bemutatni Nektek, szerintünk még most is kiváló vétel lehet, főleg ha 18 081 forintos áron lehet kapni. Ha többet szeretnétek tudni, kattintsatok a lenti linkek egyikére, és ott megtaláljátok a rendelési lehetőségeket
is. Az ABIPLI24 kuponnal az ár csökkenthető.

Az AmazFit Verge okosóra még eredeti árán sem egy rossz vétel, de most érdemes rá lecsapni, amíg majd egy tízessel olcsóbb. A készülék természetesen vízálló, mégpedig a már megszokott, IP68 szabványnak megfelelően, ami azt jelenti, hogy nem csupán az esőnek, hanem komolyabb mennyiségű folyadéknak is képes fittyet hányni. Az óra akárcsak a többi a szériában rendelkezik saját GPS modullal, így a tájékozódás akkor is megoldott, amikor épp nincs párosított okostelefon a közelben. Az AmazFit Verge segítségével az egészség megőrizhető,hiszen a funkciók között van pulzusmérő, lépésszámláló, lehet monitorozni az alvási ciklust, illetve az eszköz képes figyelmeztetni, ha netán érdemes lenne folyadékot fogyasztani, vagy tenni egy kerülőt. Modern és praktikus, lényegében ilyen a Xiaomi okosórája. A Xiaomi AmazFit Verge most 37 974 forintos áron rendelhető, a vételár az AMVERGE12 kuponnal csökkenthető.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá