Ismét feltűnt a színen a Xiaomi Black Shark 4

Már korábban is írtunk arról, hogy a Xiaomi gőzerővel dolgozik a következő gamer mobilján, ami a Black Shark 4 lesz. A készülék ismét feltűnt a színen, egészen pontosan a Google Play Console-ban, így néhány jellemzőjét is megtudhattuk, illetve korábbi értesüléseket erősíthettünk meg.

A Xiaomi Black Shark 4 a “Kaiser” kódnevet viseli a fejlesztés ideje alatt, ami magyarul annyit tesz, “császár”. A játékokra kiélezett okostelefon 8 GB RAM-mal és Android 11-gyel érkezik az itt látható adatok alapján, de a listázásból az is kiderül, hogy a mobil megjelenítője Full HD+ felbontású lesz, a képaránya pedig 20:9. Ezekben semmi meglepő nincs, nagyjából erre lehetett számítani, az viszont már sokkal érdekesebb, hogy processzor gyanánt a nem kicsit idejétmúlt Qualcomm Snapdragon 835 van megjelölve.

Nem kell aggódni, ez minden bizonnyal valami tévedés, amelyet a telefon nemrégiben közzétett AnTuTu eredménye is cáfol. Az okostelefon akkor 800 ezer pontot gurított a szintetikus tesztekben, szóval valószínűleg inkább a Snapdragon 888 végzi majd a számításokat a belsejében, nem pedig egy több éves konstrukció.

Igaz egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, milyen lapkakészlet kerül a Black Shark 4 belsejébe, de azt a szivárogtatásokból már tudjuk, hogy egy 4500 mAh kapacitású aksit kap a mobil, amit 120 wattos adapterekkel is táplálhatunk. Ha ezt a metódust választjuk, akkor a készülék mindössze negyed óra leforgása alatt ismét visszanyerheti teljes töltöttségét. Egyelőre ennyi, de remélhetőleg fogunk még hallani a Xiaomi gamer mobiljáról a közeljövőben, hiszen ha nem tévedünk, a Black Shark 4 debütálására nem kell már sokat várni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá