Ismét kiszivárogtak a OnePlus Nord CE 3 jellemzői

Már egy ideje lehet hallani a OnePlus Nord CE 3 létezéséről, illetve annak jellemzői is többször kiszivárogtak, és ezek a jelentések egymásnak ellentmondó adatokat közöltek, hogy még véletlenül se legyen könnyű megfejteni, hogy mi vár ránk a középkategóriás okostelefon kapcsán. Most ismét kiszivárogtak a készülék jellemzői és ha ez a friss lista valós, a OnePlus mobilja figyelemre méltó ajánlat lesz, amikor megjelenik.

Már az örömteli, hogy az új információk szerint a telefon 6,72 colos kijelzője nem LCD, hanem AMOLED technológiára épül majd, a korábbi hírekben folyadékkristályos panelt jósoltak a bennfentesek. Vagy ők tévedtek, vagy a gyártó gondolta meg azóta magát, nem tudni, de az is benne van a kalapban, hogy az új szivárogtatás téves, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni mindent, amit most itt olvastok.

Mindenesetre, ha a MySmartPrice csapata nem téved, akkor a szóban forgó AMOLED megjelenítő mögött Qualcomm Snapdragon 782G lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami sokkal jobban hangzik, mint az eddig emlegetett Qualcomm Snapdragon 695. A chipset mellé 8 vagy 12 GB RAM, valamint 128 vagy 256 GB háttértár kerülhet, attól függően, hogy a kedves vásárló melyik konfigurációt választja.

A OnePlus Nord CE 3 hátoldalán állítólag egy 50 megapixeles, Sony IMX890 szenzorral szerelt elsődleges képrögzítő foglal majd helyet, nem pedig egy 108 megapixeles megoldás, ahogyan a korábbi szóbeszédek állították. A fő modul mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró egység csatlakozik majd, ha hihetünk az új híreknek. A szelfikamera 16 megapixeles lesz.

A OnePlus középkategóriás mobilját egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor működteti majd, ami állítólag támogatni fogja a 80 wattos gyorstöltést. Azt érdemes megjegyezni, hogy korábban egészen hasonló jellemzőket jósoltak a szimpla OnePlus Nord 3 kapcsán. 6,72 colos 120 Hz-es AMOLED kijelző, MediaTek Dimensity 9000 lapkakészlet , 50, 8 és 2 megapixeles hátlapi kamerák, illetve egy szinten 80 wattos adapterekkel kompatibilis, 5000 mAh-s telep lennének a készülék főbb összetevői.

Akármilyen felszereltséget is kínál majd a két telefon, a OnePlus Nord CE 3 várhatóan júliusban mutatkozik be a nagyérdemű előtt, míg a Nord telefonok harmadik generációja valamikor szintén akkor, talán ugyanazon a bemutatón debütálhat, de ezt egyelőre nem tudni pontosan. Az árakat sem ismerjük még, azokról nem szóltak a bennfentesek, de szerintünk hamarosan újra hallani fogunk a Nord szériás készülékekről.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá