Ismét Xiaomi termékeket akcióz a GearBest

A Xiaomi cuccokat nem lehet sosem megunni, ha pedig némi kedvezményt is adnak rájuk, sokkal szívesebben vesszük őket, hiszen manapság a legtöbbünket nem veti fel a pénz. Az igényeink viszont nem lettek semmivé, csak mert kicsit nehezebb mostanában az élet, és a GearBest csapatán és rajtunk sem fog múlni, ha új pendrive-ot, billentyűzetet, egeret, vagy fülhallgatót akarsz venni, az ilyesmi akkor is jól jöhet ha otthonról dolgozol. 

Xiaomi XMUP01QM pendrive 64 GB

A Xiaomi adathordozója 64 GB-os kapacitással rendelkezik, és persze támogatja az USB 3.0 szabványt, így a másolási illetve írási sebessége elérheti a 124 MB/s-ot is. Az apróság burkolata fémből készült, szóval jó eséllyel bírni fogja az esetleges koppanásokat az iroda padlóján, legyen az egy irodaépületben, vagy otthon. A TLC típusú flash tárhely most mindössze 5600 forintot kóstál a GearBest webshopjában, ám ha használjátok a GBXMUSB3 kupont, akkor ezen az összegen is lehet mérsékelni.

Xiaomi MIIIW Bluetooth billentyűzet

Ha szeretnél venni egy 85 billentyűs, nagyon menő, kis méretű Bluetooth szabványú billentyűzetet, ami akár méltó kihívója lehet az almás cég mágikus klaviatúrájának, akkor érdemes beruházni erre a darabra. Adapterrel hagyományos módon is képes csatlakozni bármilyen eszközre, de amennyiben a kékfogas opciót választod, könnyedén összekapcsolhatod a billentyűzetet Android, Mac, iOS, vagy Windows rendszert futtató masinákkal. A klaviatúra elemmel működik, szóval nem lesz gond azzal sem, hogy mondjuk egyszer kimúlik a battéria. A Xiaomi beviteli eszköze alapból 12 200 forintba kerül, de ha vásárlás előtt elsütöd a GBCNMI701 kupont, akkor kicsit tudsz csökkenteni a végösszegen.

Xiaomi XMWS001TM vezeték nélküli egér

Billentyűzet van? Oké, akkor lehet cserélni kellene az egeret is, de ha nem, akkor sem jöhet rosszul egy tartalék. A Xiaomi egere nem kínál brutális DPI-t, nem egy gamer megoldás, inkább irodai felhasználáshoz jó, vagy akkor, ha kell egy egér a hátizsákba. A periféria fémből készült, szóval állni fogja a sarat, adatperrel és Bluetooth-on keresztül is kapcsolódik szinte bármilyen géphez, a Windows eleve nem adja fel a leckét, de tapasztalatból tudjuk, hogy nem okoz neki gondot az Android rendszert futtató TV-box, tablet sem, és most, hogy frissült az iPadOS, remekül lehet az almás táblagépekkel is használni. A Xiaomi egere cirka 7915 forintos áron rendelhető.

Xiaomi Black Shark USB-C füles

Védett állatfaj lett a fülhallgató kimenet, és persze vannak adapterek, meg átalakítók, amelyekkel továbbra is élhetünk kedvenc kábeles fej és fülhallgatóinkkal ha telefonon szeretnénk zenét hallgatni, de talán már ideje jobban megbarátkozni az eleve USB-C portban végződő konstrukciókkal. A Black Shark a Xiaomi játékra kiélezett termékeit foglalja magában, vagyis elsősorban olyan okostelefonokat, amelyeket a világhódító mobiljátékok lehető legjobb futtatására terveztek. Ez persze nem jelenti azt, hogy csak Black Shark telefonok mellé lehet jó a Black Shark brand fülhallgatója, ami ergonomikus, mégis gamer kivitellel, 1,2 méteres vezetékkel, telefonáláshoz szükséges mikrofonokkal, és igényes hangzásvilággal kecsegtet bennünket. A füles/headset 8500 forintba kerül ha durván átszámoljuk az árát dollárból hazai valutár

Forrás: GearBest

Szólj hozzá