Iszonyatosan jól fogy a Huawei Mate 30 szériája

Szinte hihetetlen mennyire megy a Huawei szekere, és szinte minden előző években felállított eredményüket megdöntik, pedig nem igazán tudhatnak könnyű évet maguk mögött.

Amikor bemutatták a Mate 30 széria tagjait, biztosság vált, hogy egyelőre a Google programjai nélkül kell boldogulnia a Huawei-nek, ami lássuk be nem tűnik egyszerűnek. Emiatt a start pillanatában Európában nem is adták ki a mobilokat, most mégis hihetetlen eredményt osztottak meg.

A Huawei Mate 30 szériából ugyanis több, mint 7 millió fogyott, ezzel pedig könnyedén felülmúlta ez elődjét, és 75%-kal jobb eladást produkált eddig a Mate 30 mobiloknál. Tekintve, hogy a szériát mindössze 2 hónapja mutatták be, ez nagyon komoly eredménynek számít, pláne a prémium kategóriában.

A Mate 30 család egyébként öt tagból áll, hiszen a Mate 30 és a Mate 30 Pro mellett ezek 5G-s verziói is kaphatóak, és természetesen a zsíros árcédulával ellátott Mate 30 RS Porsche Desingn js elérhető, persze utóbbi csak limitált darabszámban.

A Mate 30 mobilok egyébként kifejezetten jól sikerültek, ám a sikerben az is hatalmas szerepet játszik, hogy Kínában rengetegen váltanak a Huawei készülékeire, hogy ezzel is támogassák a céget az Egyesült Államokkal szemben. A legfrissebb hírek szerint Európába is utat tör a Mate 30, és Spanyolországban már fel is bukkant, ám arról még nincs hír, hogy esetleg kis hazánkban is elérhetővé válik-e majd.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá