Itt a magyar menüs Smartic Q7 okosóra

A Smartic Q7 okosóra dióhéjban: csinos és modern formaterv, prémium anyaghasználat, beépített mikrofon és hangszóró, Bluetooth hanghívási lehetőség kihangosítva, a szokásos sporttal és egészséggel kapcsolatos lehetőségek, magyar nyelvű menü és remek üzemidő.

A Smartic Q7 okosóra már kívülről is egy megnyerő portéka, fémből készült háza 48 x 45 x 13,5 mm-es, és nem mellesleg az IP67 besorolásnak megfelelően ellenáll a vízzel és a porral szemben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy fröccsenő víz, esőcseppek vagy egy gyors kézmosás nem tehet kárt a készülékben, de úszni, búvárkodni vagy fürödni már nem ajánlott az órával a csuklónkon. Az okosóra választható ezüst, arany és fekete színekben, a mellékelt szilikon szíj pedig bármikor cserélhető.

A megjelenítő 1,28 colos, IPS LCD technológiára épül, a felbontás pedig 240 x 240 pixel. A mondanunk sem kell, hogy ez egy érintésérzékeny megjelenítő, ezzel vezéreljük a készüléket, az alkalmazott kijelzőtechnológiának köszönhetően pedig élénk színekre és remek betekintési szögekre lehet majd számítani. A menü magyar nyelvű és tartalmaz néhány előre telepített számlapot is.

A Smartic Q7 kompatibilis Android vagy iOS operációs rendszert futtató okostelefonokkal is. Miután megtörtént a párosítás, a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően hívásokat is indíthatunk vagy fogadhatunk az órával. Ezt persze kihangosítva tudjuk megtenni. Ezen kívül az óra jelzi, ha bejövő hívás érkezik vagy szöveges üzenet, de az alkalmazások értesítéseiről sem fogunk lemaradni. A kütyü segítségével továbbá irányítani tudjuk az okostelefon kameráját és zenelejátszóját is.

A Q7 okosóra kiváló társ lesz a mozgásban gazdag hétköznapokban, köszönhetően a pulzusmérés, lépésszámlálás, mozgásemlékeztetés funkcióknak, amelyeket többféle sport üzemmód egészít ki. A további említésre méltó lehetőség közé tartozik még az ébresztés, a naptár, a stopper, de van telefonkönyv is hívásnapló is.

A Smartic Q7 okosóra prémium borítása alatt még egy 300 mAh kapacitású akkumulátornak is sikerült helyet szorítani, a telep egyetlen feltöltéssel 3-7 napos üzemidőt tesz lehetővé. A készülék töltését egy mágneses csatlakozóval ellátott kábellel tudjuk biztosítani, természetesen ez ott lesz az óra dobozában.

A magyar menüs Smartic Q7 már rendelhető a hazai forgalmazótól a Droidvilág webáruházban. További részletek ezen a linken.

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá