Itt az új Ghostbusters mozi friss előzete

Jó régóta nem lehetett örülni új Szellemirtók filmnek, utoljára 5 évvel ezelőtt történt valami, amiről rendes házaknál nem illik szót ejteni. Most viszont megérkezett az “Az Örökség” címet viselő következő mozi második előzetese, ami igencsak ígéretesre sikerült.

Amit eddig hallani vagy éppen látni lehetett arról az új Szellemirtók filmről, az alapján egy méltó folytatása, vagy új epizódja lesz a franchise-nak, és ez a kellemes, optimista érzés csak tovább fokozódik, ha megnézzük ezt a két és fél perces előzetest. A videóban nagyjából összefoglalják, hogy mégis miről fog szólni az új mozi, és kik lesznek a főszereplői, de amennyire látom nagy poénokat nem lőnek le, emiatt nem kell aggódni.

Ha minden rendben megy, akkor a következő szellemvadászatra idén ősszel kerülhet sor, valamikor novemberben, de egyelőre pontos premier dátuma nincs a filmnek. Adja az ég, hogy ezúttal ne rontsák el, bár az itt látottak alapján minden esélyünk megvan arra, hogy legalább egy korrekt iparosmunka lehessen a Ghostbusters Afterlife/Szellemirtók – Az Örökség. Nektek mennyire tetszik az új trailer?

Forrás: Ghostbusters

Szólj hozzá