Itt az új Leafit K7 okosóra magyar nyelvű alkalmazással

A Leafit K7 okosóra egy sportos kialakítású, egyszerű felhasználói menüvel rendelkező, vízálló borítással bíró, az alapvető igényeket maximálisan kielégítő, pénztárcabarát ajánlat. Széleskörű kompatibilitás, korrekt üzemidő és néhány spéci extra – pl. beépített játékok – emeli ki a készüléket a hasonló okosórák táborából.

Az okosórát arany, fekete és rózsaszín árnyalatokban lehet megvásárolni. A készülék kerek kialakítást kapott, 9 mm vékony, és mindössze 37 grammos tömeggel rendelkezik. A Leafit K7 külső borítása ellenáll a vízzel és a porral szemben, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően. A szíja cserélhető, a teljes hossza ezzel együtt 260 mm.

A Leafit K7 teljesen kerek, 1,28 hüvelykes, IPS LCD kijelzővel lett felszerelve, amely természetesen egy kapacitív érintőkijelző, 240 x 240 pixeles felbontással. Az óra rengeteg választható számlapot kínál fel jövendőbeli tulajdonosa számára, aki ha még személyesebbé szeretné tenni az interfészt, saját fényképeket is átalakíthat óralappá. Ehhez csupán az órához fejlesztett mobilos applikációra van szüksége, amely egyébként teljesen magyar nyelvű. Ha már felhasználói felület: az óra menüje egyszerű, akár az egyszeregy, könnyen kezelhető, ikonos kialakítású, nyelvismeret nem szükséges a benne történő navigáláshoz.

Az újdonság akkor nyújtja a tudása legjavát a felhasználó számára, ha párosítják egy okostelefonnal. A készülék egyáltalán nem válogatós, képes összekapcsolódni iPhone-okkal és Android rendszert futtató mobilokkal egyaránt. Miután létrejött az összeköttetés, az óra jelezni fog minden fontosabb történést, vagyis a bejövő hívásokat, az üzeneteket, az alkalmazások értesítéseit, lényegében mindent. Az óra segítségével irányítani tudjuk a párosított mobil kameráját és zenelejátszóját is. Természetesen az olyan alapvető funkciók, mint a naptár vagy az ébresztés, ugyanúgy rendelkezésre állnak. Ha pedig el szeretnénk ütni az időt sorban állás vagy várakozás közben, az órán olyan egyszerű játékok vannak, mint a Flappy Bird vagy a 2048.

A sportosabb életmódot követő felhasználók számára biztosítva lesz a lehetőség a pulzus mérésére, a lépések számlálására, de az okosóra képes megfigyelni az alvási minőséget, illetve néhány alapvető sport üzemmódot is felkínál a tulajdonos számára. Ezek között megtalálható a futás, a biciklizés, a jóga, de még a sétálás is.

A Leafit K7 csinos és karcsú háza egy egészen méretes, 200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort rejt magában. A telep egyetlen feltöltéssel akár 5-7 napig is működésben tudja tartani a készüléket, amelynek töltését a jól megszokott, hagyományos módon, egy mágneses kábellel tudjuk majd menedzselni. Természetesen a szükséges tartozék ott lesz az okosóra dobozában.

Az okosóra megrendelése teljesen kockázatmentes. A készüléket rövid időn belül kézbesítik, a szállítás ingyenes, ráadásul a hazai forgalmazó 1 év teljeskörű, háztól-házig garanciát biztosít az okosórára. Amennyiben a kedves vásárló nem elégedett a termékkel, az eladó 30 napon belül indoklás nélkül visszavásárolja.

A Leafit K7 már megvásárolható az eSmart webáruház oldalán.

 

Forrás: eSmart.hu

Szólj hozzá