Itt ez első exkluzív játék, ami valóban kihasználja az iPhone X képességeit!

Nem kellett rá sokat várni, és máris megérkezett az első exkluzív játék az iPhone X-re, amely igazán különlegesre sikerült, hiszen a készülék forradalmi kamerarendszerét használja.

A Rainbrow nevű játék az Apple Store-ban bukkant fel, és bár a grafikája nem korszakalkotó, illetve a játékmenet sem túl fantáziadús, mégis igazán egyedi lett. Lényegében egy Emoji-t kell irányítanunk fel és le, miközben csillagokat gyűjtünk, és elkerüljük a nekünk ártani akaró dolgokat, mint az autókat, szellemeket vagy kacsákat.

Ami különlegessé teszi az alkotást, az az irányítás, mivel itt csak a szemöldökünket használhatjuk erre a célra. Amennyiben felfelé szeretnénk irányítani a hangulatjelet, fel kell húznunk a szemöldökünk, lefelé pedig morcira kell venni a figurát, míg az egy helyben maradáshoz rezzenéstelen arccal kell néznünk.

Mivel egy videó többet mond minden szónál, így íme a játékmenet:

A játék egyszerű mint a faék. Minél több pontot kell szereznünk, miközben egyre több mindent kell elkerülni. A fejlesztők még egy többjátékos üzemmódot is beígértek a közeljövőben. A Rainbrow egyébként kifejezetten jó példája annak, hogy az iPhone X kamerarendszerében több rejlik, mint elsőre hittük.

Forrás: Phonearena

One Response

Szólj hozzá