Játssz és alkoss egyszerre az Alldocube X Game táblagéppel!

A közelmúltban debütált Alldocube X Game táblagép nem csupán szórakozni, de produktivitásra is kiválóan alkalmas, ráadásul remek ár/érték arannyal büszkélkedhet. A fontosabb jellemzők közül csak így elöljáróban: LTE modem, igényes Full HD képernyő, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, Android 11 operációs rendszer, és egy 70 ezer forint alatti árcédula.

Az Alldocube X Game bevezető akcióban 209,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood weboldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítás és a biztosítás díjával megnövelt végösszeg nagyjából 220 dollár lesz, ami átszámolva kb. 68.600 Ft-nak felel meg. További részletek és rendelés ezen a linken.

Alldocube X Game ismertető

A bölcs mondotta volt: minden táblagép egy nagy képernyő. A bölcs most sem tévedett, a készülék legfontosabb összetevője nyilván a megjelenítő, amely egy 10,5 colos, Full HD felbontású, IPS panel, ami képes megkülönböztetni 4096 különböző nyomásszintet, így az opcionálisan megvásárolható toll segítségével rajzolni, illetve egyéb kreatív dolgokat is csinálhatunk a tableten.

A külső kialakítás egyébként rendkívül igényes, fém hátlappal, 246 x 172 x 7,95 mm-es méretekkel, és 530 grammos súllyal.

Az Alldocube X Game kvázi lelke egy MediaTek Helio P90 chipset, amelynek részét képezi egy 8 magos processzor, egy IMG PowerVR GM 9446 grafikus gyorsító, aztán kapunk továbbá 8 GB RAM-ot, valamint 128 GB bővíthető háttértárat, amit egy akár 2 TB-os kártyával is ki lehet toldani.

A grafikus gyorsító egyaránt kedvezni fog multimédiának és a komolyabb játékok futtatására is alkalmas.

Adatkapcsolati szempontból teljesen el vagyunk kényeztetve, két hálózati kártyát egyszerre kezelő 4G modem B20 támogatással, kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 5.2 modul, Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakkal kommunikáló navigációs rendszer is részét képezi a felhozatalnak.

Nem a legépületesebb látvány, amikor valaki táblagéppel fotóz, de a lényeg, hogy ha nagyon muszáj, akkor ezt is meg tudjuk tenni ezzel a készülékkel, amelynek előlapjára 5, hátoldalára pedig 8 megapixeles kamera került.

Az Alldocube X Game belsejében 7500 mAh kapacitású akkumulátor található, amely támogatja a 18 wattos gyorstöltést, USB-C porton keresztül táplálható, és a gyártói adatlap szerint akár 14 órán keresztül is képes működtetni a táblagépet.

Szoftveres fronton is nagyon jól állunk, a masina Android 11 operációs rendszerrel fogad bennünket, ami ráadásul egy szinte teljesen gyári, stock felülettel egészül ki. Aggódni nem kell: a választható nyelvek között ott lesz a magyar is.

Tartalomfogyasztás, játék vagy akár munka – ezek mindegyikére kiválóan alkalmas az Alldocube X Game, és bár a táblagépek királyai továbbra is a Samsung vagy az Apple csúcskategóriás gépei lesznek, ha valaki nem akar vagyonokat költeni egy ilyen eszközre, a jó választások egyike lehet cikkünk tárgya is.

Az Alldocube X Game bevezető akcióban 209,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood weboldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítás és a biztosítás díjával megnövelt végösszeg nagyjából 220 dollár lesz, ami átszámolva kb. 68.600 Ft-nak felel meg. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá