Javított üzemidővel és zajszűréssel érkezik a Huawei FreeBuds 6i

A Huawei a minap tartott egy eseményt Dubajban, amelynek keretében laptopot, táblagépet, viselhető eszközt, okosórát egyaránt lelepleztek, és a termékáradatban ott volt a FreeBuds 6i is, ami a kínai gyártó legújabb megfizethető TWS fülhallgatója. A készülék az elődhöz a FreeBuds 5i-hez hasonló formatervet kapott, de nagyobb akkumulátorral és jobb zajszűréssel rendelkezik.

A készülékkel együtt a Huawei bevezet egy új zajszűrő algoritmust, ami az Intelligent Dynamic ANC 3.0 nevet viseli. Ez monitorozza a környezeti zajokat, amelyekhez igazodva állítja be a zajszűrést. Az új fülesek egy zajszűrő kamrát is kaptak, amely képes detektálni a közép- és magas frekvenciájú hangokat, zajokat, amelyeket a lehető leghatékonyabban igyekszik kiszűrni.

A Huawei FreeBuds 6i belsejében továbbra is négymágneses, 11 mm-es, dinamikus meghajtók teljesítenek szolgálatot, ám ezek most 50%-kal nagyobb teljesítményre képesek, és Hi-Res tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A tok ugyanolyan, mint amilyet az előd mellé adtak, ám a fülhallgatók esetében tetten érhető néhány apróbb eltérés.

A fülhallgatók belsejében továbbra is 55 mAh kapacitású akkumulátorok találhatóak, de a tokban mostantól 510 mAh-nyi energia feszül, ami 25% növekedés a tavalyi FreeBuds modellhez képest. Ez azt jelenti, hogy további 2 órányi működést biztosítanak egyetlen feltöltéssel, ami 8 órányi zenehallgatást jelent kikapcsolt, illetve 5 órányit bekapcsolt aktív zajszűrés mellett. Ugyanakkor a nagyobb akkumulátor kapacitás hosszabb töltési időt is jelent, ami a tok esetében 110 perc, míg a füleseknek csupán 60 perc kell ahhoz, hogy elérjék a 100%-os töltöttséget.

A fülhallgatók belsejében Bluetooth 5.3 technológia dolgozik, külső borításuk pedig megfelel az IP54 minősítésnek. A fülhallgatók zökkenőmentesen kapcsolódhatnak minden EMUI 10 vagy korábbi rendszert futtató eszközhöz, de “sima” Android mobillal vagy tablettel is használhatjuk a füleseket.

Csak le kell tölteni az AI Life-ot az App Gallery kínálatából, hogy hozzáférhessünk az aktív zajszűréssel és egyéb funkciókkal kapcsolatos extra beállításokhoz. A Huawei Freebuds 6i kapható lesz fehér, lila és fekete árnyalatokban. A gyártó egyelőre nem közölt részleteket az elérhetőséggel és az árral kapcsolatban, de valószínűleg hamarosan erre is sor kerül majd.

Forrás: Huawei

Szólj hozzá