JJRC H36 – mini drón 5.000 Ft alatt

A JJRC H36 kiváló első lépés lehet az egek uralásához, tekintsünk rá úgy, mint egy játékos belépőre a drónok birodalmába. A készülék filléres áron kapható, ám ennek ellenére egészen klassz funkciókkal vértezték fel ázsiai alkotói. Ismerkedjünk meg hát közelebbről ezzel a szerkezettel, ami tökéletes ajándék lehet felnőttnek, gyereknek egyaránt!

A JJRC H36 az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék oly apró, hogy elfér az ember kezében, simán bele lehet tenni egy táskába, és úgy szállítani egyik helyről a másikra. Kialakítása ennek ellenére a biztonságos, csendes és stabil repülést szolgálja, ami akár a négy fal között is történhet.

Amennyiben érezzük, hogy a gépezet kezd kikerülni az irányításunk alól, egyetlen gombnyomással visszaparancsolhatjuk magunkhoz. A szerkezet 360 fokos forgásokat akár automatikusan is képes végrehajtani, szóval nem gond, ha újak vagyunk ebben a drónos műfajban, nem fogunk senki előtt leégni, és a masinában sem teszünk kárt.

Tényleg a kezdőknek alkották ezt a gépet, nem véletlen tehát a burkolat alatt található hattengelyes giroszkóp sem, amitől még stabilabb, még gördülékenyebb lesz a H36 irányítása, reptetése. A készülék sötétben is jól működtethető, hiszen képes LED lámpái révén megvilágítani útját.

Az irányítást 2,4 GHz-es rádiókapcsolaton keresztül menedzseljük, a szerkezetet cirka 30 méteres távolságon belül tudjuk uralni, ezen a területen kívül már bizonytalanná válhat a vezérlés.

Az apróság belsejében lévő 150 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően 5-6 percet lehet a drónt reptetni, a töltéshez pedig összesen 30-50 perc szükséges.

A termékhez lehet plusz aksikat vásárolni, nem akarunk senkit semmire rábeszélni, de talán nem butaság beszerezni pár extra telepet.

Ha mindig is szerettél volna belekóstolni a drónok világába, de még véletlenül sem óhajtasz nagyobb összegeket a projektre szánni, kiváló választás lehet a JJRC H36. Gyereknek pedig el sem tudni képzelni ideálisabb ajándékot, legyen szó bármilyen alkalomról.

A JJRC H36 Mini drón most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kevesebb, mint 5000 forintért kapható plusz aksival:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá